Verdict final. Opinie de Carei a denigrat şi trebuie să retragă articole nu şi Buletin de Carei

• publicat la: 13 December 2017
Verdict final. Opinie de Carei a denigrat şi trebuie să retragă articole nu şi Buletin de Carei

Datorită  linşajului   mediatic la care au fost supuşi   Daniela Ciută şi Ilie Ciută am decis  deschiderea unui proces la Tribunalul  Satu Mare împotriva autorului Szasz  Lorand. Acesta a făcut ulterior  cerere reconventională  şi a cerut despăgubiri de 150 mii euro de la familia Ciută.

Sentinţa sentinţa civilă nr. 30/D din 27 ianuarie 2017  a Tribunalului  Satu Mare  spune  clar că Szasz   trebuie să  retragă articolele menţionate de noi ca fiind  calomnioase iar  Ilie Ciută  să îşi ceară scuze pentru unele articole şi comentarii din Buletin   de Carei . Instanţa de judecată nu a hotărât ca  Buletin de  Carei să şteargă vreun   articol sau vreun comentariu fapt ce denotă că au fost considerate adevărate. Curtea de Apel Oradea menţine această decizie a Tribunalului Satu Mare.

In urma  acestei sentinţe  Ilie  Ciuta a făcut apel considerând că e de Noptea  minţii  ca el  care nu a fost şi nu este nici acţionar şi nici angajat la societatea Diverti Media editor al Buletin  de Carei să îşi ceară  scuze pentru afirmaţiile mai multor comentatori .  O să aibă parte de  toate  scuzele, poate trimite şi un tipizat agreat, dar asta doar după  ce va dispare  şi  ultima literă  din articolele denigratoare menţionate  cu titlu în sentinţă. Este foarte curios că nici magistraţii de la Tribunalul Satu Mare şi nici cei de la Curtea de Apel Oradea nu au răsfoit toate documentele depuse la dosar  înainte de  pronunţarea sentinţei .  Ar fi constatat  că Ilie Ciută nu a avut şi nici nu are nici o legătură cu Diverti Media SRL Carei şi Buletin de Carei.

Finul de primar angajat pe ascuns la Primăria Carei  să nu mai trimită mail uri cu rugăminţi de ştergere de comentarii câtă  vreme instanţa de judecată a decis că  nu trebuie şterse. Şi nici nu trebuie să fie invidios pe banii altora pentru că fiecare are după cât munceşte şi cât îl duce  mintea. A vrut 150 de mii de euro ca să îşi plătească din datorii?

Daniela Ciută

comentarii

de cetateanu gogu la 13 December 2017 - 14:12

adica daca eu il fac pe szasz lorand asa cum este atunci domnul ciuta trebuie sa ceara scuze in buletinuldecarei?

de Krisztián la 13 December 2017 - 16:06

*va dispărea

de sinkzsuzsanna la 13 December 2017 - 17:50

@ pemtru cetățeanu(l) gogu – ai priceput corect. Cred că așa se specifică. Așadar, treci la fapte.

de silvia la 13 December 2017 - 19:03

nu va ajunge baia mare sa va varsati rautatile si sovinismul si varsati din el si la carei? ar trebui sa dati exemplu de comportament decent nu sa va exprimati aici frustrarile! si chiar nu va place mamaliga noastra?

de unio la 13 December 2017 - 21:07

@sonkzsuzsanna 17:50 ai revenit cu greselile de ortografie? E adevarat ca “m” e langa “n”, dar se pare ca nu reusesti sa verifici cum apare ce ai scris inainte de a da click pe “publicati comentariul”. Mai ales ca abia ai reusit sa scrii patru propozitii cu doar o singura greseala! Mare progres! Continua sa studiezi DEX-ul, e o ocupatie benefica.

Lasati un comentariu