„Pisica verde” cu publicul pe scenă

• publicat la: 5 februarie 2018
„Pisica verde” cu publicul pe scenă

Vineri, 2 februarie 2018, începând cu ora 18.00, pe scena Teatrului Municipal din Carei a avut loc o nouă reprezentație a spectacolului de teatru „Pisica Verde”, de Elise Wilk, susținută de Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural al Municipiului Carei.

Prin tematica abordată, spectacolul a atins o problemă extrem de des întâlnită în viaţa adolescenţilor din zilele noastre. Tinerii artişti careieni au creat personaje credibile, adolescenţi, care influenţaţi de situaţia de acasă, de lipsa părinţilor sau de comunicarea deficitară cu aceştia, de dificultăţile de la şcoală sau de problemele din dragoste, ajung să îşi caute un refugiu în lumi imaginare. Şi nu întotdeauna aceste lumi imaginare oferă o salvare sau o rezolvare a problemelor. Din acest punct de vedere, mesajul spectacolului a încearcat să atragă atenţia asupra acestor situaţii.

Spre deosebire de premieră, care a avut loc în luna mai a anului trecut, de această dată, publicul l-a putut urmări pe scenă și pe coordonatorul trupei, care a ales să fie alături de tinerii artiști și în calitate de actor.

Distribuţia: Diana Zaharie, Adrian Ștefănuți, Raul Ludescher, Casilda Matioca, Adrian Sabău, Alexandra Crăciun. Coordonator: Adrian Ștefănuţi.

Au colaborat: Alexandra Mastan, Daiana Dragoș, Cătălin Pap, Felician Matioca, Alexandra Golea, Anghel Iosif Indre, Adelin Hamza.

Lumini şi sunet: Nagy Norbert și Bogáti-Bokor Ákos.

Decor: Fejszes Miklós şi Barna Orbán.

Vizibil emoționați, spectatorii i-au aplaudat în picioare pe tinerii artiști la finalul reprezentației.

Trupa M.E.E.M. aduce mulţumiri Direcţiei de Cultură şi Sport Carei, colegilor de la Centrul Cultural Carei, Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Muzeului Municipal Carei, Direcției de Învățământ și Sănătate din cadrul Primăriei Municipiului Carei, Spitalului Municipal Carei, domnului Bikfalvi Zsolt, domnului Varga Szabolcs, lui Bogáti-Bokor Ákos, lui Claudian Şiman, lui Szolomájer Timi, reprezentanţilor mass-media, părinţilor, prietenilor şi tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui spectacol şi face o plecăciune respectuoasă în faţa PUBLICULUI!

Fotografiile au fost realizate de: Bogáti-Bokor Ákos și Fastus Josef

Lasati un comentariu