,,Dacă mai avea de slujit un an se ruga de săptămâna viitoare la o mănăstire de maici,,-Ionuţ Oneţ la întrunirea de la Primăria Carei

• publicat la: 3 martie 2018
,,Dacă mai avea de slujit un an  se ruga de săptămâna viitoare la o mănăstire de maici,,-Ionuţ Oneţ la întrunirea de la Primăria Carei

La întâlnirea de la Primăria Carei la care  se face referire pe pagina de Facebook şi pe pagina oficială şi unde a fost acuzat preotul din Ianculeşti nu a fost prezent NICIUN reprezentant al presei şi niciun consilier personal al primarului care de fapt sunt redactori activi în presa locală .

De ce lipseşte din material declaraţia consilierului Oneţ referitoare la preotul Gheorghe Sorian?

Joi, 1 martie 2018, de la ora 11,00 a avut loc la Protopopiatul Ortodox Carei o întâlnire convocată de protopopul  Mocan cu preotul satului Ianculeşti, cu membrii Comitetului Parohial şi cu consilierul Ionuţ Oneţ,preşedinte al PSD Carei şi delegat sătesc numit.

De la ora 13,00 o parte dintre persoanele participante la întânirea d ela Protopopiat s-au deplasat la Primăria Carei pentru a se întâlni cu primarul Kovacs în problema adresei emise de Oficiul de cadastru Carei referitoare la terenul pe care se află cimitirul satului Ianculeşti.

Întrunirea a avut loc în sala mică de şedinţe. Au  participat  următoarele persoane- primarul Kovacs, Protopopul Mocan, Petcu Emil, consilierul Ionuţ Oneţ,preşedinte al PSD Carei şi Ciprian Chiorean din partea Comitetului parohial Ianculeşti.

Potrivit celor declarate de consilierul parohial Ciprian Chiorean, discuţiile au fost iniţiate de consilierul Ionuţ Oneţ care l-a acuzat pe preotul Gheorghe Sorian ce slujeşte de 40 de ani la biserica satului Ianculeşti că l-a făcut ungur pe primarul Kovacs. Preotul Sorian a anuţat încă din cursul anului trecut că de  la data de 1 mai 2018  va intra în pensie. Primarul Kovacs recunoaşte în toate mediile pe care le frecventează că este ungur.

,,….Dvs domnule primar v-a zis că sunteţi ungur. D-le protopop vă rog să luaţi măsuri împotriva preotului că eu voi suna personal  şi la Episcopie ca să îi întreb dacă mai au nevoie de sprijin din partea partidelor politice, a Consiliului Local…să spună dacă atitudinea acestui preot este cuviincioasă ..dacă nu,  nici noi nu îi vom mai ajuta cu nimic. Dacă  mai avea 1 an de slujit de săptămâna viitoare se ruga la o mănăstire de maici!,, sunt afirmaţiile lui Ionuţ Oneţ potrivit celor declarate de Ciprian Chiorean.

,,hai Ionuţ, nu fii aşa…să scuzaţi părinte protopop ..că e tânăr şi se precipită uşor. Eu nu îl bag în seamă pe popa din Ianculeşti…hai mai bine să discutăm despre problema pentru care aţi venit,, sunt afirmaţiile primarului Kovacs  potrivit celor declarate de Ciprian Chiorean.

Oneţ Ionuţ a afirmat apoi că este acuzat alături de primar că vrea să fure terenul de la cimitir.

,,aici , despre această problemă poate discuta Petcu şi Adela Opriţoiu,,  a afirmat primarul Kovacs.

,,Mie mi s-a adus  o hârtie în faţă , am semnat-o…dar eu am în fiecare zi zeci de hârtii de semnat…eu am încredere în jurişti, secretari. Eu nu am ştiut paşii ce trebuie făcut pentru construcţie,  eu am alte probleme mai importante…,, a continuat Kovacs potrivit celor declarate de Ciprian Chiorean.

După acest moment au fost chemate de către Oneţ Ionuţ  secretarul juridic Adela Opriţoiu şi  consilierul juridic pensionar Sroth Clara care au adus lămuriri  legate  de terenul de la cimitir.  Adresa primită de la Oficiul de Cadastru este una care poate fi contestată în 15 zile de la data primirii ei. Membrii Comitetului parohial Ianculeşti au sesizat totuşi că schiţa  cimitirului din Ianculeşti este un teren dreptunghiular în condiţiile în care cimitirul are o formă pătrată.

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/primarul-kovacs-nu-e-ungur.html

 

comentarii

de Marius la 3 martie 2018 - 21:19

Eu l-aș întreba pe acest Ionut pui de preot și el.Cine se crede?Daca este președintele PSD Carei.Ajuns cu ajutorul unchiului și a mătușii.Isi foloseste puterea politică și amenință un preot.Nesimtit Undei DNA sa puna la punct pe acest pisorcos.
A uitat pe vremea când era Phoenix actualul Continental umbla pe la birouri sa profite de niste transporturi.Vroia băiatul sa faca transport pt Phoenix prin PCR adica Pile-Cunostinte-Relatii

de ALA la 4 martie 2018 - 13:43

Cine draq se crede ionut asta sa zica el unde se roaga preotul din ianculesti? De parca at avea vreo vorba prin episcopia ortodoxa, ii 0 barat,, vai de capul lui

de ALA la 4 martie 2018 - 13:45

Nimeni nu il baga in seama, toti il stiu cine e, ce a facut, auzi din ce familie vine, isi face de rusine originle

de Marius la 5 martie 2018 - 22:14

Daca aveti timp sa cititi declarația de avere pe care la completat acest Ionut la primăria Carei.Veti vedea dupa scrisul lui câte clase are!Nu dupa acte ma iau ca-i egal cu zero.Deci 2 clase ca trenul.
Daca Dragnea asa oameni competenti are se face numai de rahat.Tara lui papură vodă.
Un simplu exemplu il avem in acest Ionut.Ajuns la carmele PSD ului din Carei prin unchiul și mătușa ca su cum a fost și la BCR Carei.Fara motivație,fără scoala,mucos,incompetent prost si increzut.Dar ma intreb ce va face acest individ daca pica de pe scaun.Ce va face?Ca nici la sapă nu e bun.D-ne fer când vezi sau intalnesti asemenea specimente.

de intrebare la 6 martie 2018 - 21:51

Asemenea oameni sunt buni la PSD nu vad nu aud,,,,dar sunt in fata…..vai de capul lui

Raspunsuri

Lasati un comentariu