Expoziție de artă fotografică „Woman’s Mystery” la Carei

• publicat la: 9 martie 2018
Expoziție de artă fotografică „Woman’s Mystery”  la Carei

Joi, 8 martie 2018, începând cu ora 15.00, în Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „Woman’s Mystery”.

Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi, care a prezentat, pe scurt detalii despre simbolistica expoziției și a recitat o poezie dedicată femeilor, iar dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, a relatat celor prezenți informații despre conținutul expoziției și expozanți.

Expoziția cuprinde 100 de fotografii cu și despre femei de toate vârstele, surprinse în diverse iposztaze, transmițând o serie de sentimente. Fotografiile au fost realizate de membrii Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, dar și de colaboratori ai acestora, artiști fotografi din țară și străinătate.

Au fost expuse creațiile a douăzeci și șapte de artiști din cinci țări (România, Ungaria, Moldova, Anglia și Polonia): Dragoș Georgescu, Marius Georgescu, Bikfalvi Zsolt, dr. Hágó Attila Nándor, Adrian Ștefănuți, Kerekes István (Ungaria), Constantin Dancoglu, Ovi D. Pop, Adela Lia Rusu, Keith Elgin (Anglia), Nelu Scripciuc, Csomai Dávid, Livia Corcoveanu, Flavia Savescu, Robert Pranagal (Polonia), Mihai Moldovan, Alexandra Fira, Kovács László Attila, Anatolie Poiata (Moldova), Stoica Marian, Farkas Alexandra, Grigore Roibu, Oliver Merce, Bogdan Mihai Negoiță, Vinczefi László, Marcel Adrian Socaciu, Rucsandra Călin.

Printre fotografiile expuse există unele care au fost premiate în diverse concursuri și saloane internaționale, inclusiv la Saloanele internaționale organizate de fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 8-22 martie 2018, conform programului Muzeului Municipal Carei.

Evenimentul a fost organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și s-a desfășurat în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

Lasati un comentariu