Lucrări pe strada Gheorghe Lazăr din Carei. Fără panou de informare

• publicat la: 23 martie 2018
Lucrări pe strada Gheorghe Lazăr din Carei. Fără panou de informare

Lucrări pe strada Gheoghe Lazăr din Carei. Am dat un telefon la Primărie, şi la serviciul Urbanism şi la Tehnic, pentru a ne interesa ce lucrări se efectuează şi cine le prestează. Pentru că Nu este specificat niciunde cine şi ce fel de lucrări execută. Nimeni nu a ştiut să ne ofere un răspuns ci doar presupuneri…,,cred că sunt cei de la Electrica…la ei să vă interesaţi,,.

Muncitorii sunt de la o firmă de construcţii din Ileanda judeţul Sălaj. Singurul panou amplasat este cel de atenţionare.

Deci, Primăria Carei nu are cunoştinţă despre cine sunt cei care efectuează lucrările pe raza oraşului… Transparenţa în administraţie a devenit opacă de tot în Carei.

Primăria Carei e la fel de misterioasă şi cu aceste lucrări ca şi cu tăierile din parcul dendrologic Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Janos la 23 martie 2018 - 13:27

Da Autorizatia de Construire cine le-a eliberat primaria din Moftin?? :)))
faceti o sezizare la ISC amezile incep de 10.000 pt lucrari fara autorizatie…

de Buletin de Carei la 23 martie 2018 - 16:20

Si dvs puteti sa faceti sesizare…aveti tot dreptul.

de Poet Careian 2018 la 23 martie 2018 - 19:13

Fara panou de informare,fara autorizatie de construire,numai tot inainte, dragi sefi din primarie,cu mai multe smecherie,si cu mare harnicie,renovare si distrugere,pt bucuria multor careiene.

de Marius la 23 martie 2018 - 19:44

Cand vor sa faca un bine din acel bine iese tot timpul ceva prost.Iar dupa ce se termina se asfaltează iar dupa 2 luni își aduc aminte ca lipseste o conductă sau ceva cablu.Tara lui Papură vodă. Ca în filme cu prosti

Lasati un comentariu