Consecinţele postării de imagini de la periferia Careiului

• publicat la: 27 iunie 2018
Consecinţele postării de imagini de la periferia Careiului

Am fost sunată de 2 ori în cursul acestei zile de  o  persoană care afirmă insistent că ar fi  posesorul  resturilor de la tăierile animale pe care le-am postat ca imagini în cursul dimineţii de marţi 26 iunie 2018.

Încerc să îi explic că am primit aceste imagini de la cititorii deranjaţi de mirosul insuportabil ce emană din acel loc iar persoana îmi cere numele cititorilor. Refuz şi …primesc cel mai frumos compliment din acest an…,,eşti ca taică-tău,,.  Întâmplarea face ca exact la această dată să se împlinească 12 ani de la trecerea în nefiinţă a tatălui meu.  Sincer, mă bucur că am genele lui şi că nu trădez încrederea celor care manifestă interes pentru locul meu natal, pentru un mediu curat în oraşul nostru, Carei.

,,Poţi să aduci Garda de Mediu şi pe cine vrei că nu mă interesează,,….a  mai adăugat.

Buletin de Carei nu este un organ de control şi cercetare ci doar semnalează aspecte din realitatea careiană aşa cum este ea. Nu avem nici o vină pentru că instituţiile abilitate au venit să constate dacă se adeveresc imaginile postate.

Oare nu ne dorim cu toţii un oraş curat şi la periferii şi în centru?

Daniela Ciută

comentarii

de unul la 27 iunie 2018 - 16:03

banii nu au miros, asa CA !!! garda poate sa vina

de Luciano la 28 iunie 2018 - 08:18

O mizerie de om, cum sa arunci pe camp resturi de animale ? cred ca si ei face parte din aceeasi specie de porc, ar trebui anuntata garda de mediu, asa ceva nu este posibil intr-un oras european, rog sa sesizese cineva

Lasati un comentariu