FĂRĂ sursă de APĂ la locuinţele sociale ale Primăriei Carei de pe strada Independenţei

• publicat la: 13 iunie 2018
FĂRĂ sursă de APĂ la locuinţele sociale ale Primăriei Carei de pe strada Independenţei

Primăria Carei a încheiat contracte de închiriere pentru locuinţele sale de pe strada Independentei 45 cu mai multe familii.

Toate sunt semnate de primar,  ştampilate şi vizate de jurist.

La aceste locuinţe NU EXISTĂ SURSĂ DE APĂ  şi nici contor de curent electric la niciuna dintre  familii.

În Careiul anului 2018, Primăria Carei încasează chirie pentru locuinţele sale  FĂRĂ APĂ curentă.

Chiriaşii trebuie să procure apă din  diferite părţi ale oraşului. Direcţia de Sănătate  Publică Satu Mare aprobă astfel de situaţii ?

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Careian 2018 la 13 iunie 2018 - 12:05

Fara surse de apa,dar rezolvarea situatiei cu smecherie totala,ce conteaza ca nu are apa,oricum avem multe ploaie torentiala,poate sa procure apa,nu conteaza ce eforturi face,acesti locatari INDEPENDENT.

de blabladecarei la 18 iunie 2018 - 21:36

Sederea acestor persoane este doar temporara pana ce se vor construi 10 hoteluri de 4 stele desigur din banii veniti de la abracom

de Buletin de Carei la 18 iunie 2018 - 22:04

ABRA COM functioneaza neintrerupt de 27 de ani faţă de firmele de mobilier ale primarului care au falimentat rand pe rand. Si cea unde era asociat cu Onet invatatorul care si-a construit casa pe terenul unde era parcul satului. Mai bine puneti mana de la mana sa platiti datoriile primarului ca rade lumea de el ca are retinere pe salariu pentru datorii. Nu mai bagati mana in banul orasului ca nu va apartine. La munca cu voi nu la intins mana.Locuintele nu figurează ca temporare iar Primaria Carei a platit timp de 10 ani curentul chiar daca nu au avut contract de inchiriere. ILEGAl.

Lasati un comentariu