Accesul de istericale al noului consilier al lui Kovacs şi neprofesionalismul de care dă dovadă

• publicat la: 4 iulie 2018
Accesul de istericale al noului consilier al lui Kovacs şi neprofesionalismul de care dă dovadă

Ioi…ce isteric a devenit noul consilier al primarului datornic Kovacs. Ca o ,,domnişoară de pension,,…de fapt ca un băieţaş trâmbiţaş  care nu primeşte obiectul favorit. Nu vă mai ies pasenţele la Primărie? Nu se mai pot defrişa parcele din Parcul Dendrologic? Trebuie să daţi socoteală pentru că aţi dat jos plăcuţele oficiale de pe faţada Primăriei Carei? Nu trebuie să fiţi aşa supăraţi că aţi fost demascaţi că s-au aprobat ieşiri separate la parterul blocului turn din piaţa Avram Iancu pentru două firme, ştiţi voi care iar pentru acelaşi bloc nu se vrea acordarea de aviz favorabil unui cabinet de avocatură cu care nu aveţi colaborări. Vă deranjează românii independenţi , cu spirit civic? Neştiinţa şi neprofesionalismul de care daţi dovadă nu vă deranjează? Aţi auzit vreodată de noţiunea de ,,interes patrimonial,,? Cea pe care o ignoraţi când apar  proiecte în folosul grupului de interes… ?

O adevărată prigoană şi hărţuire s-a declanşat împotriva românilor incomozi din Carei de către cei care sunt abonaţi la banul public şi au numai de pierdut dacă îşi pierd locurile calde de la Primăria Carei. Nu e tocmai comod să fii român şi să desfăşori activităţi cu caracter patriotic în Republica de la Carei. A ridica drapelul României la Carei a devenit o adevărată cutezanţă! Şi nu rămâne nesancţionată de presa aservită unui primar datornic la buget.
E trist când nu poţi să te realizezi pe plan profesional, economist fiind, când încurci până şi cifrele celor 2 ofertanţi pentru un teren dorit de Primăria Carei.

Să ai textul sub nas şi să nu poţi reda apoi corect cifrele.

Normal că pentru aceste persoane e prea greu de înţeles ce înseamnă ,,interes patrimonial,! Aveţi ataşate cele 2 pagini ale Raportului Comisiei de achiziţionare terenuri, pentru cei care doresc să le compare cu materialul trântit de Sas pe blogul lui în timpul programului de lucru din Primărie. Acestea sunt informaţiile reale din documentele oficiale şi nu cele postate pe Opinie de Carei cu cifre scrise alandala.
Înţelegem frustrările adunate în timp şi lipsa independenţei financiare dar nu tolerăm linşajul mediatic la adresa persoanelor incomode primarului datornic.

Există consilieri care au afaceri cu Primăria Carei prin firmele lor de familie. Scribii nu se dau în lături de la nimic pentru apărarea intereselor grupului de la Primăria Carei că doar e în joc sursa de venit. Nu o puteţi ,,agăţa ,, pe avocata Vasilica Popovici cum aţi făcut cu alţii? Nu pentru toţi românii sunt mai importanţi banii ca principiile şi neamul lor! Banii careienilor au mers pentru renovarea sediului UDMR Carei, peste 220 mii lei. Şi nu a fost nimeni linşat mediatic pentru că şi-a permis să cheltuie banii careienilor pentru interese de grup, de fapt de ONG. Sau pentru prejudiciul de 5,77 milioane lei constatat de Curtea de Conturi. Căutaţi unde vă este mai la îndemână ce înseamnă ,,interes patrimonial,, şi încercaţi să traduceţi în aşa fel ca să nu mai uitaţi data viitoare când mai scrieţi despre lucruri pe care nu le stăpâniţi.
Puneţi mâna şi mai şi studiaţi dacă tot sunteţi plătiţi din bani publici că îl faceţi de râs pe angajatorul vostru mai mult decât reuşeşte el singur.

comentarii

de Careian la 5 iulie 2018 - 10:49

Ca sa nu mai vorbim despre alte avize favorabile pentru alte construcții la parterul unui bloc turn, unde in momentul de față, din cauza acestor constructii nu se pot ridica schele pentru efectuarea lucrărilor de eficientizare termică. Acolo cine si de ce a dat aviz favorabil? Dacă se poate construi in jurul unui bloc cu 10 etaje, unde astfel se ingreuneaza inclusiv accesul în cazul situatiilor de urgenta (vorbim despre adevarate construcții, nu despre o rampă de acces!) atunci sa se poata la fel pt toata lumea.

de unul la 8 iulie 2018 - 06:32

Exista efectiv marire de apartament pe domeniul public .Daca exista asa ceva in interes personl de ce nu se poate pt. birou FOARTE INTERESANT

Lasati un comentariu