Lansare proiect ,,TROFEUL CUTEZĂTORII MUNȚILOR” la Satu Mare

• publicat la: 5 iulie 2018
Lansare proiect ,,TROFEUL CUTEZĂTORII MUNȚILOR” la Satu Mare

Asociația de Tineret, Turism  și Ecologie Cutezătorii Munților vă invită vineri, 6 iulie 2018, de la ora 10.30 la sediul  Centrului Multifuncțional  Alter  Ego (Aleea Mircești, cart. Solidarității) la evenimentul de lansare oficială a proiectului,,Concursul de ecoturism Trofeul Cutezătorii Munților”.

Sunt invitați să participe tineri interesați de activități în natură, elevi, cadre didactice, tineri din sistemul de protecție socială, reprezentanți ai instituțiilor partenere, cât și reprezentanți ai presei locale.

În cadrul evenimentului va fi prezentată activitatea ATTE Cutezătorii Munților și va fi promovat concursul Trofeul Cutezătorii Munților-ediția a I-a, concurs ce se va desfășura în perioada 20-22 iulie 2018 la Luna Șes.

Proiectul este finanțat de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și este susținut în parteneriat cu Serviciul Public Salvamont Satu Mare, Clubul Ecologic Pro Terra Carei, Organizația Cercetașii României, Club 315 Orientare și Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare.

Lasati un comentariu