Pierdut plăci cu însemnele statului la o Primărie de pe graniţa de nord-vest a României

• publicat la: 23 iulie 2018
Pierdut plăci cu însemnele statului la o Primărie de pe graniţa de nord-vest a României

Au dispărut plăcile cu însemnele statului de pe faţada Primăriei Carei. Găsitorului se acordă recompensă. Buletin de Carei a semnalat dispariţia lor încă din data de 2 iulie 2018 dar Primăria Carei preferă să sfideze LEGEA şi în loc să le refacă pe cele dispărute amplasează unele noi, cernite, de parcă am fi în doliu şi nu în An Aniversar al Centenarului Marii Uniri.

Primăria Carei prin actuala sa conducere calcă în picioare  Legea nr.102/1992, Hotărârea nr.687/1993 şi  HOTĂRÂREA nr.1.157 din 21 noiembrie 2001.

În municipiul Carei, consilierii UDMR  majoritari în Consiliul Local refuză să aprobe amplasarea unui catarg cu drapel românesc realizat de către Asociaţiunea ASTRA Carei.

Conducerea UATM Carei, încurajată de lipsa de reacţie a autorităţilor statului în celelalte cazuri de sfidare a legii şi a respectului faţă de toţi contribuabilii careienei, trece la noi acţiuni antiromâneşti. Despre aceste realităţi nu scrie presa maghiară locală sau finul consilier al primarului?

Instituţiile statului român se tem să aplice LEGEA  în Republica de la Carei condusă de membrii ai UDMR Carei?

Daniela Ciută

comentarii

de lucian la 24 iulie 2018 - 09:58

Sincer, mie mi-i se par a fi in ton cu cladirea si par vechi aceste noi placute, nu ma deranjeaza faptul ca nu apare drapelul, nici pe afara nu apare steagul la toate primariile

Iar daca vreti steag, uitati-va mai sus, sunt 2: unul al Ue si unul al RO, chiar mai sus de cerculetele rosii,

Cascati ochii oameni buni, si nu mai bagati nod in papura

Acele placute chiar arata bine

de Buletin de Carei la 24 iulie 2018 - 10:04

Lasă vrăjeala şi nu incita la nerespectarea legii mai ales de la locul de muncă. Nicio primărie din judeţ nu şi-a permis să dea jos însemnele oficiale ale statului român! Căscaţi ochii oameni buni şi nu vă lăsaţi manipulaţi de cei care trebuie să dea socoteală pentru SFIDAREA LEGILOR României. Toate primăriile din judeţ au plăcile oficale pe faţadă, la fel Prefectura sau instituţiile deconcentrate sau şcolile. Cine îi permite unui primar plin de datorii ca să calce în picioare legile statului unde este demnitar? Aţi mai semnat comentarii ca român adevărat dar vă dă de gol gramatica….

de andrei la 24 iulie 2018 - 10:46

faceti o plangere va rog daca se incalca legea, cum de s-au aprobat acele placute daca nu sunt legale ?

de cosmin la 24 iulie 2018 - 10:52

va luptati cu morile de vant, degeaba incercati sa Romanizati Careiul, el are o populatie majoritar maghiara si de acolo vin voturile, pentru ei se fac lucruri in Carei, nu pentru romani, asa ca orice initiatva au romanii nu o sa fie luata in considerare

de Buletin de Carei la 24 iulie 2018 - 11:26

Cine a spus ca au fost aprobate…au fost schimbate fara nici o aprobare. Curios ca institutiile statuluinu se sesizează din presă cum o fac în cazul aproiaţilor de la grupul de interes din primărie…

de Buletin de Carei la 24 iulie 2018 - 11:28

cosmin, andrei, mihaiela, lucian si adrian nu vă mai chinuiţi să vă schimbaţi numele ca să păreţi că sunteţi mai multe persoane….lăsaţi postările de la locul de muncă şi nu mai manipulaţi cititorii. Şi ungurii din Carei sunt cetăţeni români care au acelaşi steag naţional ca şi românii.

de Daniela la 24 iulie 2018 - 15:57

Sa ii suge-ti Ip-ul lui Cosmin, Andrei si Mihaelei, numele se scriu cu litera mare ca sunt substantive proprii

de Buletin de Carei la 24 iulie 2018 - 21:00

Vă caracterizează exprimarea. Puteţi schimba numele dar nu şi caracterul şi metehnele. La fel de bine puteaţi semna Monica sau Vica sau Amelia. Numele au fost redate aşa cum le-aţi scris…nu putem interveni în modificarea numelor scrise de comentatori….Vă deranjează semnalările Buletin de Carei? E simplu. Reveniţi la normal, la legal şi nu vom mai avea ce să semnalăm.

Lasati un comentariu