Kovacs merge la dezveliri de monumente în Ungaria nu şi în localitatea unde este primar

• publicat la: 22 august 2018
Kovacs merge la dezveliri de monumente în Ungaria nu şi în localitatea unde este primar

,,Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a participat zilele trecute la manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 45 de ani de când localitatea înfrățită Nyirbator (Ungaria) și-a reprimit titlul de oraş,, apare scris pe pagina de Facebook a Primăriei Carei dar şi pe site ul oficial al organizaţiei guvernamentale care este Primăria Carei.

Adică primarul Kovacs împreună cu consilierul UDMR Fazakas Zoltan şi-au făcut timp să participe la un eveniment din ţara vecină dar la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu aflat peste drum de Primărie nu s-au obosit.

Nici la Ziua Drapelului şi nici la Ziua Culturii Naţionale nu a participat primarul de parcă nu ar fi demnitar al României şi viitor pensionar cu pensie specială. De Ziua Naţională nici nu pomenim. Nu numai că nu participă la spectacolele dedicate acestei sărbători dar nu avem parte nici de interpreţi de cântece patriotice ci doar de colindători ca să fie sigur că nu se deşteaptă cumva spiritul patriotic în românii din Carei.

Acesta este exemplul de respect  promovat  de primarul unei localităţi multiculturale . Doar gândul că ar putea flutura un drapel tricolor pe domeniul public îl face să afirme…,,nu provocaţi maghiarii,,  deşi nu toţi maghiarii îi împărtăşesc opiniile.

Ruşine domnule primar pentru astfel de comportament discriminatoriu!

Buletin de Carei

comentarii

de nagykárolyi la 23 august 2018 - 00:37

de comentat poti, altceva n-ai dovedit. Facatura de ziarista ce esti. Securista dracului ce esti.

de Buletin de Carei la 23 august 2018 - 06:54

Priviti cât deranj a provocat o semnalare a activităţii discriminatorii a primarului plătit de statul român. Încă nu v-a trecut supărarea după amplasarea stemei României pe faţada primăriei? Presa de casă nu mai face faţă şi apelează la comentarii injurioase?

de Tökôs László la 24 august 2018 - 18:54

Păcat că individul, șeful de cabinet al lui Orbán, n-a vorbit și de călduroasele relații dintre Viktor Orbán și György Soros.
Sau despre “il fugitivo”, fostul deputat Markó Attila, cel căutat de Interpol.
Ar fi fost palpitant.

Şeful de cabinet al lui Viktor Orban, atac la autorităţile române. Ce spune despre anchetele penale
https://adevarul.ro/news/politica/Seful-cabinet-viktor-orban-atac-autoritatile-romane-spune-despre-anchetele-penale-1_5b8025f0df52022f75c05b59/index.html

Lasati un comentariu