Satu Mare vs.Carei la pregătirea sărbătoririi zilei de 1 Decembrie

• publicat la: 5 noiembrie 2018
Satu Mare vs.Carei la pregătirea sărbătoririi zilei de 1 Decembrie

Potrivit celor comunicate de către Instituţia Prefectului Satu Mare, astăzi a avut loc o conferinţă de presă pentru pregătirea sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.

“Mă bucură faptul că toate instituțiile județului împreună cu societatea civilă reprezentată prin Asociația “Uniți pentru Satu Mare” și-au dat mâna pentru organizarea unor momente festive demne de Centenarul Marii Uniri.” a declarat prefectul județului Satu Mare, Darius Filip.

La conferință au participat: prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și reprezentantul asociației “Uniți pentru Satu Mare”, Dan Șuta.

La Carei, nu se organizează conferinţe de presă la Primărie şi nici asociaţiile nu sunt invitate pentru pregătirea Zilei Naţionale în Anul Centenar.  Nu se anunţă în program niciun interpret cu repertoriu patriotic renumit.

Asociaţiile careiene au organizat pe cheltuiala lor o sărbătoare a Centenarului Marii Uniri şi au invitat conducerea primăriei Carei precum şi CL  dar niciun reprezentant nu a fost prezent.

Semnalul dat de Primăria Carei este cu totul altul decât de unire şi bună înţelegere!

Cele două municipii din judeţul Satu Mare sunt la mult mai mult de 36 km depărtare când vine vorba comunicare şi colaborare cu societatea civilă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu