Conducerea judeţului Satu Mare intră in corpore în clădirea Primăriei Carei cu plăci negre pe faţadă în locul celor oficiale cu tricolor

• publicat la: 20 December 2018
Conducerea judeţului Satu Mare intră in  corpore în clădirea Primăriei Carei cu plăci negre pe faţadă în locul celor oficiale cu tricolor

TOATĂ conducerea judeţului SATU MARE, in corpore, a participat astăzi la o recepţie de la Primăria Carei intrând pe uşa principală a clădirii primăriei, clădire de pe care au fost date jos plăcile oficiale cu tricolor şi au fost înlocuite cu unele negre, fără însemnul naţional care este tricolorul.

 

Am scris de mai multe ori despre acest aspect  deci nu se poate spune că cei în cauză nu au avut cunoştinţă despre acest act al primarului Kovacs.

După ce au intrat în clădirea fără plăci oficiale cu tricolor, au poposit în Sala Festivă din incinta Primăriei Carei unde apar doar portretele a doi maghiari, Petofi Sandor si iubita lui.

Niciun oficial nu a fost deranjat de abuzul primarului de a da jos plăcile oficiale de pe clădire şi nici de lipsa oricărei personalităţi româneşti din Sala Festivă de la Primăria Carei ci au felicitat primarul pentru proiectele accesate şi pentru Centura Careiului realizată de către Compania Naţională de Drumuri. Oare au cunoştinţă despre faptul că unele dintre proiectele la care s-a făcut referire încă nu sunt finalizate dar au recepţia semnată şi banii încasaţi?

Toată conducerea judeţului a rostit alocuţiuni în faţa angajaţilor din Primărie şi a consilierilor.

Nu doriţi să luaţi atitudine pentru instaurarea  unui climat de respect reciproc şi asigurarea reprezentării fiecărei naţionalităţi din Carei în Primăria Carei sau  politicul este  cel care face legea?

La UATM Carei adică Primăria Carei nu există niciun român în conducere ci doar membrii ai UDMR Carei.  Românii din Carei încă mai luptă pentru drepturi egale cu ale minorităţilor din România.

Să aveţi Sărbători Fericite!

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

https://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/07/cine-a-profitat-de-fondurile-pentru-reabilitare-castel-karolyi-din-carei.html

 

 

comentarii

de Silaghi la 21 December 2018 - 08:01

Petofi sandor asa ungur a fost ca numa, tata sarb si mama slovaca, ala da ungur! Bravo! Atunci dintr-un american si o chineza ce iese? Probabil rus

Raspunsuri

Lasati un comentariu