Mincinosul Mircea Govor e și nepăsător la lipsa plăcilor oficiale de pe clădirea Primăriei Carei

• publicat la: 23 aprilie 2024
Mincinosul Mircea Govor e și nepăsător la lipsa plăcilor oficiale de pe clădirea Primăriei Carei

Candidatul mincinos Mircea Govor, pentru președenția Consiliului Județean Satu Mare, își face de râs echipa de campanie de la PSD și se imortalizează în poză în fața Primăriei Carei fără plăci oficiale cu însemne naționale.

Am semnalat constant din anul 2016 că de pe clădirea organizație guvernamentale  Primăria Carei au fost date jos plăcile oficiale cu însemne naționale și înlocuite cu unele negre. Deci în cei 8 ani de când Buletin de Carei a informat despre deznaționalizarea agresivă de la Carei nu a avut timp președintele PSD Mircea Govor să discute cu bunul său amic care e primarul evazionist Kovacs despre înlăturarea plăcilor oficiale cu însemne naționale?

Cât de nepăsător poți să fii la însemnătatea simbolurilor naționale și să ții cu tot dinadinsul să te imortalizezi în poze cu clădirea cu plăci negre a Primăriei Carei? Poate pentru a  nu deranja electoratul candidatului PSD la primăria Carei care scrie bilingv pe pagina sa dar ne spune  ,,alege românește,,. Nu are nimeni nimic împotriva exprimărilor în alte limbi decât cea oficială dar atunci nu mai are sens anunțul ,,alege românește,,.

Adevărul e că oficialii de la PSD au tolerat mereu situația de la Carei și au girat cu intrarea lor în clădirea guvernamentală Primăria Carei fără plăci oficiale atitudinea antiromânească a primarului udemerist Kovacs.

Prefectul și președintele PSD Satu Mare nu văd plăcile negre de pe sediul Primăriei Carei

Vicepremierul Paul Stănescu admiră Primăria Carei fără plăci oficiale și Sala Festivă fără simboluri româneşti

Eticheta de mincinos pentru Mircea Govor este una reală pentru că ce a promis în 27 ianuarie 2024 nu a pus în practică.

Mincinosul Mircea Govor candidează la președenția Consiliului județean Satu Mare

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu