Baschet Club Primo Carei

• publicat la: 12 februarie 2019
Baschet Club Primo Carei

Conducerea clubului pentru juniori Baschet Club Primo a remis redacţiei Buletin de Carei o  informare privind atât calemndarul competiţional viitor cât şi rezultatele frumoase obţinute în cursul minivacanţei recent încheiate.

In  săptămâna de vacanţă  intersemestrială  sportivii de la clubul nostru  au susţinut antrenamentele după  programul normal iar în cele două zile competitionale, respectiv joi,  o echipă din Satu Mare, antrenata de dl prof. Oros Ovidiu, categoria 2006-2008 băieti  si duminică sportivi de la Baschet Club Nordic din Baia Mare, condusi de antrenorul Ene Daniel, categoria de vârstă 2005-2007 băieti şi  antrenorul Egli Ervin fete, categoria 2005-2007.

Lupta a fost acerbă, fiecare minge fiind jucată cu maximă determinare. Lupta sub panou au dat-o în special pivoţii dar nici celelalte dispute nu au fost mai prejos. Am iesit cu capul sus, mândri de sportivii nostri si învingători  după aceste două zile.

Valoare echipelor este apropiata dar câştigul cel mai mare a fost  bucuria  de a concura,de a îţi aplica cunostintele acumulate în meciuri, de a deveni tot mai competitiv si de a te dărui cu trup si suflet unei pasiuni  care în cazul de faţă este baschetul. Prieteniile se leaga mai uşor, fair play-ul isi face simtită prezenta pe tot parcursul competitiei iar marele câştig îl reprezinta emulatia  care adună în sălile de sport tot mai multi copii.

Doresc să multumesc colegilor mei pentru buna colaborare si pentru dăruirea cu care se implică întotdeauna la organizarea acestor evenimente, Prof. Herman Csaba si prof. Csizma Robert.

Ne dorim un campionat interjudetean la nivelui categoriilor  mini si baby baschet dar si de juniori, evident, unde copiii să sustină într-un mod organizat astfel de meciuri, suntem in tratative cu cluburi din Satu Mare, Baia Mare, Cluj si Sighetul Marmatiei si speram cat mai curând să punem bazele unui astfel de campionat.

In perspectivă  urmează să organizăm în luna martie a acestui an Cupa Primo editia a III-a, unde să adunăm la start cât mai multe echipe si să organizăm o tabără de baschet, în vacanţa de vară, unde să aducem copii din cel putin 3 cluburi.

Nu în ultimul rând doresc să multumesc conducerii Liceului Teoretic Carei si Consiliului Local al Municipiului Carei  care ne faciliteaza desfăşurarea atât a antrenamentelor cât şi competitiilor în salile de sport în mod gratuit.

Preşedinte,

prof. Florentina Timoc

Le urăm succes în activitate şi apreciem implicarea în educaţia sănătoasă a copiilor.

Mulţumiri se cuvin şi părinţilor pentru susţinere.

Lasati un comentariu