Preotul Valer vizitează familia greu încercată de incendiu

• publicat la: 19 februarie 2019
Preotul Valer vizitează familia greu încercată de incendiu

Familia greu încercată de incendiul de sâmbătă seara a primit în cursul zilei de astăzi vizita părintelui Valer Pop. Acesta a luat cunoștință de situația grea cu care se confruntă cele 3 femei și copilul de 10 ani, Vasile.

Nu mai au un acoperiș deasupra capului, hainele le sunt toate ude de la acțiunea  pompierilor, nu au curent electric, sursă de încălzire, cu alte cuvinte o situație disperată.

De la asistența socială li s-a comunicat că dacă vor locuință trebuie să facă o cerere și se va întruni o comisie pentru aprobare….poate după ce vor termina de reparat casa  li se va da un răspuns referitor la TREBUINȚELE lor de acum.

A venit astăzi și o echipă de la Electrica SA. au făcut o trecere în revistă iar apoi au comunicat femeilor că pot să cheme  un eelctrician ca să le branșeze la curent electric. De parcă ei nu puteau efectua serviciul în care de altfel sunt specializați. Curat-murdar ce se petrece la Carei dacă nu faci parte dintr-un grup de interes sau dacă nu cunoști pe cine trebuie de la Primărie.

Părintele Valer a promis că va aduce la cunoștința credincioșilor situația cu care se confruntă aceste persoane afectate de incendiu  precum și contul în care se pot face donații pentru a se putea demara cât mai repede lucrările de reparații.

Cele mai necesare obiecte sunt pături și piese groase de îmbrăcăminte atât pentru băiatul Vasile cât și pentru femei.

Dumnezeu să vegheze asupra lor!

Lasati un comentariu