Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare intră în Castelul din Carei

• publicat la: 21 martie 2019
Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare intră în Castelul din Carei

Cu ocazia Zilei Poliţie Române, care se sărbătoreşte anual la data de 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare organizează o serie de manifestări ce vor avea loc luni, 25 martie, între orele 11.00 şi 14.00, la Castelul din Carei.

Iată programul oficial:

-Între orele 11.00 – 14.00 – expoziţie cu tehnica din dotarea structurilor rutiere, acţiuni speciale şi criminalistice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare;
– standuri de promovare a profesiei de poliţist, a campaniilor de prevenire şi a activităţilor desfăşurate de poliţiştii de proximitate;
– stand de tragere cu arme de tip airsoft.
-De la ora 12.00, ședința festivă dedicată Zilei Poliției Române;
-De la ora 13.00 -demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu;
– demonstraţii tactice de luptă susţinute de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

comentarii

de un careian oarecare la 21 martie 2019 - 20:20

In limba romana sau in limba maghiara ? Nu de altceva , dar intreaba cei de la B1TV daca e nevoie de pasaport cu viza de la Budapesta pentru a putea intra la Castelul Karolyi !
Chiar nu te bate Dumnezeu pentru mizeriile tale ? SA TE BATA CEL DE SUS DE FIECARE DATA DE CATE ORI TE LEGI DE ORICINE IN LUMEA ASTA , INDIFERENT DE CE NATIONALITATE ESTE !!!!
ESTI O SCROAFA ORDINARA , MIZERABILA DE TOT RAHATUL !!!!!

de Buletin de Carei la 21 martie 2019 - 21:06

Nu te chinui să te ascunzi dupa un careian oarecare că stim cine esti si de ce injuri. Ne faci orasul de rusine cu acest comportament! Chiar ati crezut ca reinstaurati dictatura si umiliti din nou românii?

Lasati un comentariu