Record! 2 ani nu ajung administrației Kovacs-Keizer pentru a repara un trotuar

• publicat la: 3 April 2019
Record! 2 ani nu ajung administrației Kovacs-Keizer pentru a repara un trotuar

Un nou record al administrației Kovacs-Keizer-Beko în materie de întreținut și reabilitat căi de acces. După 2 ani de la începerea lucrărilor unei porțiuni de trotuar de pe strada George Coșbuc acestea nu sunt finalizate. O performanță! Nu  și pentru conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei unde numeroase străzi sunt lăsate de izbeliște chiar și un an de zile cu lucrări începute și neterminate.

Semnalam la data de 17 februarie 2017 că trotuarul de pe strada George Coșbuc aferent secției de Jandarmi Carei semăna mai mult cu valurile Dunării decât cu un trotuar… în accepțiunea cuvântului.

https://www.buletindecarei.ro/2017/02/trotuare-valurite-noua-moda-in-materie-de-trotuare-la-carei.html

În luna aprilie a aceluiași an 2017 au început lucrările de reabilitare a porțiunii de trotuar vălurite.

https://www.buletindecarei.ro/2017/04/revenirea-la-normalitate-dispar-trotuarele-valurite-si-apar-cele-circulabile.html

Se pare că ne-am grăbit atunci cu laudele la adresa administrației careiene pentru că nici până în ziua de azi, 3 aprilie 2019 lucrările de remediere a stării trotuarului  respectiv  nu sunt finalizate.

Așa arată astăzi, 3 aprilie 2019 porțiunea de trotuar de pe strada George Coșbuc.

Nu ținem la exclusivitate pentru acest subiect. Oricine poate prelua imaginile pentru a semnala ce se petrece la Carei…Dacă are curaj. Careienii știu de ce.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Jenica fara frica la 5 April 2019 - 14:14

Poate doresc jandarmii sa planteze trandafiri pe-acolo =)) desi la cum arata curtea lor e greu de crezut.Cand trimite jeno sa asfalteze acolo dupa ce citeste aceasta semnalare poate trimite si cativa rromi de la social sa aranjeze curtea alora =))

Lasati un comentariu