Careieni români și maghiari batjocoriți deopotrivă de administrația locală

• publicat la: 16 august 2019
Careieni români și maghiari batjocoriți deopotrivă de administrația locală

Careienii români și maghiari suferă deopotrivă datorită incompetenței administrației Kovacs-Keizer-Beko de a gestiona municipiul. Un falimentator de 5 firme , evazionist dovedit, își bate joc  atât de contribuabilii români cât și de cei maghiari.

Imaginile sunt de pe strada Nicolae Iorga unde de mai bine de 1 an de zile nu au fost finalizate lucrările de reabilitare a trotuarelor.

Mai jos, trotuare din cartierul Republicii

Acestea sunt căile de aces pietonale oferite  plătitorilor de taxe și impozite din Carei de  o administrație total indiferentă la asigurarea minimului confort și a decenței.

Situația este identică și pe strada Căplenilor, pe strada Ecoului, Independenței, Pomilor dar și pe alte străzi din municipiu. În fața caselor unde locuiesc cei trei udemeriști de la conducerea orașului totul e pus la punct, asfaltat și bine întreținut.

Poate un proces intentat celor din administrația Kovacs-Keizer-Beko le-ar aduce aminte că trebuie să se achite de sarcinile pentru care sunt plătiți nu cu puțini bani publici.

RUȘINE administrației Kovacs-Keizer-Beko!

Buletin de Carei

 

comentarii

de Reality la 16 august 2019 - 21:41

Cand incepe marele renovare a DRUMURILOR???A fost anuntat asta???Sa avem rabdare,ca Careiul in curand se ridica pe nivel european,un orasel pe nivel austriac.Asa promisiuni am primit,asteptam rezultatul favorabil.

de silviu la 18 august 2019 - 22:29

ce asteptari sa avem de la un primar care si-a falimentat toate firmele sale si de la un pensionar fost fotbalist?astia lucra numai pentru buzunarul lor si nu pentru careieni!!!!

Lasati un comentariu