S-a redeschis „Cuibul de cărți” la Carei

• publicat la: 23 May 2019
S-a redeschis „Cuibul de cărți” la Carei

Direcția de Cultură a municipiului Carei a relansat campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată „Cuibul de cărți.”

Toți cei care doresc să se bucure de lectură în aer liber, pot face acest lucru în parcul dendrologic din Carei, începând de joi, 23 mai 2019. Proiectul constă în amplasarea de căsuțe din lemn în mai multe locații din parcul dendrologic din Carei, în care sunt așezate cărți, care pot fi citite de trecători.

Cele patru cuiburi au fost așezate în parcul dendrologic, două lângă intrarea principală a Castelului, una lângă fântâna arteziană din parc și una în apropierea bustului contelui Alexander Károlyi. Și în acest an, una din cele patru căsuțe (cea de lângă bustul contelui Alexander Károlyi), va conține cărți pentru copii, astfel încât și copiii să poată să citească cărți special pregătite pentru ei.

Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare „cuib de cărți” cuprinde 12 cărți în limba română și maghiară.

 Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

Vă informăm de asemenea că la intrarea principală în castel va fi amplasată o urnă, în care toți cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și diversificarea titlurilor, pot face acest lucru, începând de vineri, 24 mai 2019.

 Vă mulțumim și vă urăm lectură plăcută!

comentarii

de infectiile la 29 May 2019 - 09:54

si noi microbii ne bucuram ca mai iesim din biblioteci.
ne am saturat de cafelute si birfe vrem la aer curat

Lasati un comentariu