START la Carei în CUPA NSM

• publicat la: 17 mai 2019
START la Carei în CUPA NSM

Astăzi, la Carei,  s-a dat startul Cupei NSM din parcarea din fața Primăriei fără plăci oficiale. Cel care a dat startul pentru fiecare echipaj a fost Radu Bud, fostul Prefect de Satu Mare,  director tehnic la Clubul Sportiv NSM Motosport.

Pe platoul din fața Primăriei Carei era un grup de la PSD Carei pentru a susține echipajul din care făcea parte deputatul PSD Ioana Bran.

Probabil așa se explică  ușurința cu care a fost acordat sprijinul financiar pentru această manifestare în condițiile în care alte asociații  careiene sunt obligate să întocmească proiecte stufoase pentru a li se aproba orice sumă aferentă organizării de evenimente. Nici măcar pentru evenimente cu participare internațională sau marcarea  centenarului de la vizita familiei regale la Carei nu se implică Primăria Carei, încrâncenarea cu care refuză până și promovarea evenimentelor ce onorează orașul fiind deja proverbială.  Pentru cei care  nu sunt informați, primarul datornic Kovacs se remarcă în campanii electorale prin insistența cu care îndeamnă electoratul maghiar să voteze PSD.

Traseul pe care vor evolua echipajele înscrise în concurs cuprinde teren accidentat mai ales de la Resighea spre Scărișoara.

Mâine, premierea va avea loc la  Monumentul Ostașului Român unde se anunță că primarul datornic la buget va înmâna premiile.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu