Înalții oaspeți români sunt ignorați de primarul Careiului. Pelerinii din Ungaria sunt așteptați de primar la Gară

• publicat la: 14 iunie 2019
Înalții oaspeți români sunt ignorați de primarul Careiului. Pelerinii din Ungaria sunt așteptați de primar la Gară

Primarul Kovacs nu este numai evazionist  ci și discriminator notoriu.

Este doar primarul maghiarilor uitând că în oras trăiesc și foarte mulți români care plătesc taxe și impozite. Dacă pentru pelerinii din Ungaria ce au venit în pelerinaj religios în România  și-a făcut timp să îi întâmpine la Gara CFR, potrivit presasm.ro,  nu același  lucru l-a făcut la sosirea în Carei a conducerii Academiei Române , a reprezentanților Ministerului Culturii, a celor doi episcopi români  la cea mai amplă manifestare  din istoria Careiului, Adunarea Generală ASTRA. În una dintre cele 3 zile cât a ținut Adunarea Generală a avut loc ceremonia de dezvelire a bustului  lui Mihai Eminescu dar a refuzat  și această invitație de participare, fiind văzut plimbându-se prin oraș, la cumpărături. Înalții oaspeți au fost întâmpinați de Prefectul județului în calitate de autoritate locală.

Pe zi ce trece primarul Kovacs își dă arama pe față și tratează discriminatoriu românii. A batjocorit până și memoria participanților careieni români la Marea Unire de la Alba Iulia refuzând amplasarea plăci comemorative pe clădirea de drept.  Refuză și  însemnele statele de pe plăcile de pe clădirea Primăriei Carei iar pentru reabilitare sau ridicare de  monumente românești nu alocă fonduri.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/10/carei-2017-bine-ai-venit-in-casa-noastra-mihai-eminescu.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/10/a-112-a-adunare-generala-astra-la-carei-este-consemnata-pe-pagina-ministerului-culturii-si-identitatii-nationale.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/e-o-provocare-sa-cerem-respect-pana-cand.html

comentarii

de Maria la 15 iunie 2019 - 14:18

E tot ce poate el.Pentru a face lucrurile asa cum se cuvine ai nevoie de competenta,inteligenta,educatie,distinctie(cum altfel sa faci fata unor domni academicieni sau inalti prelati,de exemplu?)-or,de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere…Pentru unii cetateni e bine si cu fala goala,din pacate pentru `domnul`primar, romanii zic ca nu e bine.Ar mai fi nevoie si de niste respect si cateva alte lucruri pe care nici nu ma mai obosesc sa le mentionez.Oricum va face pe surdul.

Lasati un comentariu