Scâncetele mincinoase ale lui Megyeri nu țin loc de triste realități

• publicat la: 25 iunie 2019
Scâncetele mincinoase ale lui Megyeri nu țin loc  de triste realități

În loc să îmi fie recunoscător că l-am învățat cum să se îmbrace adecvat fiecărui eveniment , fostul consilier al evazionistului primar Kovacs se bagă din nou în seamă și se smiorcăie pe blogul său amestecând numele meu în disputele sale cu Dan Tanasă. La fel ca în cazul  Google Ads când Megyeri se făcea de râs cu afirmațiile sale ignorante, ține și acum să ne impresioneze cu lipsa lui  de raționament în ce privește circulația informației și…curajul de a scrie. Un aservit și un ridicător de osanale conducătorilor vremelnici a ajuns să scrie despre…curaj.  De câtă lipsă de curaj și de verticalitate poți să dai dovadă când tu nu recunoști că ai greșit când ai scris că un singur consilier a blocat salariile medicilor de la Spitalul Municipal Carei sau când instigi cititorii de limbă maghiară împotriva celor care aduc prejudicii imaginii șefului tău pe linie politică? Ce fel de om este cel care nu își respectă cititorii și incită împotriva persoanelor care informează corect deși  deranjează prin aceste informări?

Incapabil de judecăți corecte și de informări reale , Megyeri apelează la tertipurile manipulatorii în care s-a specializat. De fapt, este singura sa specializare. La cea de politician a eșuat, la fel și la cea de consilier personal al unui primar.  A rămas cea de dezinformator  în limba maghiară și cea de măscărici care jignește persoanele care afectează imaginea celui de care depinde.

Fostul consilier cu studii medii e deranjat de faptul că s-a aflat de cum a fost organizat Festivalul Svabilor din Carei, de faptul că cineva a atras atenția asupra faptului că limba română nu a avut caracter oficial pe afișele tipărite și că steagul României a lipsit cu desăvârșire.

Priviți cum se procedează la Reghin, la defilarea șvabilor….

 

Megyeri are impresia că lumea începe la Carei și se termină la Căpleni , că dacă el nu știe să se informeze nici alții nu știu cum se procedează în mod civilizat și respectuos.

În lipsă de informație reală  oferită cititorilor nu face decât să instige și să manipuleze. În Primăria Carei românii nu sunt reprezentați în Sala Festivă decorată doar cu simbolistică maghiară. Pe clădirea Primăriei Carei nu există plăci oficiale cu însemne statale așa cum există pe orice clădire a primăriilor din Ungaria și România. Iar pentru clasele de profesională din Carei nu există ca  limbă de predare limba română pentru toate specializările!

Cât de gogoman poate fi fostul consilier dacă nu știe că președintele FDG Carei este de fapt membru al UDMR Carei la fel ca toți ceilalți așa ziși FDGiști  careieni dar cu adeziune semnată la UDMR Carei? Așa că despre ce șvabi vorbim din moment ce au renunțat la calitatea lor de șvabi pentru a adera la un ONG constituit pe criterii etnice cum este UDMR?

Aveți mai jos imaginea Comisiilor de Specialitate din cadrul Consiliului Local Carei și apartenența așa zișilor FDG iști din Carei de care Megyeri se ferește să vorbească…neavând nici curaj și nici aprobare se pare.

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/Comisii%202016.pdf?fbclid=IwAR0U4rSAqPVS0bK6N7f_Ki3h_-wlz-7uDF92B9IAEnvf1cuK1q8rtRXYUdg

Pentru cei ce nu  se descurcă oferim mai sus link ul activ unde se pot vedea Comisiile de specialitate.

Am pierdut atâta timp, vorbind despre narcisistul ce se crede  formator de opinie (când de fapt e un deformator)  doar pentru a avertiza să aveți mare atenție la ce citiți pe internet, la ce auziți și ce repetați. Sfatul cel mai simplu de pus în aplicare este să verificați dacă  informațiile oferite în limba maghiară de  persoane narcisiste  se pot verifica și din alte surse, mai ales cele oficiale. Ceea ce scriem și spunem nu ne influențează numai pe noi, ci pe toți cei din jurul nostru. Citiți cu atenție Procesele Verbale de la ședințele Consilului Local, urmăriți înregistrările video înainte de a înghiți pe nemestecate gogoșile servite  de un fost consilier.

comentarii

de Pui la 26 iunie 2019 - 10:52

Daca le spui că sunt șvabi maghiarizați se supără.In rest au același apucături ca UDMR de multe ori întrecîndui încercînd să-i epateze pe maghiari a căror slugi sunt.

Lasati un comentariu