Un scrib candidat de primar la Căpleni promovează știri false la Carei

• publicat la: 29 iulie 2020
Un scrib candidat de primar la Căpleni promovează știri false la Carei

Megyeri Robert, consilierul de limbă maghiară a primarului Kovacs, preia știrile false de la colegul Szasz. Doar pentru că este vorba despre consilierul Ilie Ciută.

Angajatul de la cabinetul primarului evazionist Kovacs preia de la colegul său de birou Szasz materiale pe care nu le verifică. Este vorba despre Megyeri Tamas Robert, candidat de primar pentru comuna Căpleni.

Cât de competent poate fi un candidat de primar care împrăștie în mediul online bârfele colegului de birou?

E drept că nu a avut parte  nici de școală bună la cabinetul primarului evazionist Kovacs din moment ce  nu a învățat că  trebuia să se intereseze din mai multe surse dacă se confirmă sau nu cele preluate pe nemestecate. Mai ales că știa că Szasz a fost dovedit de instanță ca mincinos  și denigrator din moment ce a trebuit să șteargă toate materialele mincinoase la adresa consilierului Ilie Ciută.

Așa că se dovedește că și candidatul de primar pentru Căpleni este un mincinos din moment ce postează Știri False.

Consilierul Ilie Ciută este cu toate plățile la zi pentru apa consumată dar și cu indemnizația de consilier donată lunar la  o asociație caritabilă. Contorul de apă funcționează iar Apaserv Carei nu are în evidență ca  și restanțier  un consilier de pe strada Vasile Lucaciu.

Megyeri Robert este cunoscut cititorilor Buletin de Carei pentru ținuta sa de la serata culturală de la Castelul Carei dar și pentru colaborarea strânsă cu colegul său de birou, bloggerul Szasz, la smuls de buruieni de pe domeniul public careian.

Aceștia sunt consilierii primarului Kovacs, angajați pentru terorism mediatic împotriva celor cu voci critice.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu