Expoziție de fotografii a jurnaliștilor maghiari la Castelul Károlyi

• publicat la: 20 iunie 2024
Expoziție de fotografii a jurnaliștilor maghiari la Castelul Károlyi

Ca de fiecare dată, în preajma sărbătorilor religioase românești se organizează la Carei evenimente de către minoritari sau pentru ei. Nici din greșeală administrația locală nu organizează o manifestare pentru români la ceas de sărbătoare.

Asociația Jurnaliștilor Maghiari din România a anunțat organizarea celei de-a opta ediții a concursului intitulat Brassai Press Photo.

În Castelul Károlyi, în cadrul Centrului G.P.U. (Global Photographic Union) vor fi expuse pentru a treia oară fotografiile premiate în cadrul acestui concurs, precum și cele mai apreciate fotografii din cadrul competiției.

Vineri, 21 iunie 2024 începând cu ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziției Brassai Press Photo 2024, materialele expuse vor putea fi vizitate în perioada 21 iunie – 5 iulie 2024.

Organizatorii evenimentului sunt: MURE – Asociația Jurnaliștilor Maghiari din România, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Foto Clubul „Vasile Vénig László” condus de consilierul UDMR Hago.

 

Lasati un comentariu