Spectacol de magie la Carei în ajunul zilei eliberării orașului și în timpul Liturghiei de Duminică

• publicat la: 4 octombrie 2022
Spectacol de magie la Carei în ajunul zilei eliberării orașului și în timpul Liturghiei de Duminică

Szucs Jozsef, directorul Centrului Cultural din subordinea Primăriei Carei a pregătit o surpriză pentru careieni. Una pe măsura funcției pe care o deține.

Duminică, 23 octombrie 2022, ora 11.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc un spectacol inedit al magicianului Robert Tudor. Biletele se găsesc pe iabilet.ro și la biroul Centrului Cultural Carei (s-a mutat în spatele clădirii, la ultima ușă).

Prieteni, copii, părinti, bunici, sunteti pregătiți?

În timpul Sfintei Liturghii de Duminică, Primăria, prin Centrul Cultural Carei, director Szucs Jozsef, vă invită la  un spectacol de magie! Nu e glumă, e menționat pe afișul remis.
Cine este Robert Tudor care acceptă să își susțină reprezentația  în timpul Liturghiei de Duminică?
Sau poate vine ca să facă să dispară discriminarea, bătaia de joc la adresa românilor, ingineriile financiare din banii careienilor precum și corupția din administrația locală.
.
,,Cel mai îndrăgit magician atât pentru copii cât si pentru cei mari vine în orașul tău cu cele mai grozave numere de magie! Este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi!
Cei mici si cei mari, deopotrivă, devin ei insasi actorii principali într-o scenă magică, plină de poveste, unde obiectele prind viață, iar animălutele apar ca prin magie!
Misterul si suspansul sunt gata să-i uimească pe cei mari, iar puterile magice oferite copiilor îi vor face pe acestia să prindă încredere că orice este posibil dacă folosesc cuvintele magice precum “te rog frumos, “mulțumesc” si multe altele,,.
.
O singură dată pe an marcăm ziua eliberării orașului Carei de sub ocupația hortystă iar Primăria Carei ne oferă în ajun de această dată un spectacol de magie și comedie, culmea, în timpul Sfintei liturghii din ziua de duminică.
Din bugetul local careian, localitatea  în care trăiesc deopotrivă români și maghiari, nu se alocă fonduri pentru manifestări identitare românești ci doar pentru cele maghiare.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu