Metoda ,,pumnul în gură,, aplicată de Primăria Carei în loc de dialog. Solicităm intervenția Prefectului

• publicat la: 4 septembrie 2019
Metoda  ,,pumnul în gură,,  aplicată de Primăria Carei în loc de dialog. Solicităm intervenția Prefectului

Stalinism  de tip udemerist la Primăria Carei! Primăria Carei anunță oficial că nu permite postarea de comentarii de către contribuabilii careieni!

Primăria Carei este recunoscută deja pentru metodele total antidemocratice , dictatoriale de-a dreptul,  pe care le practică. Nu există program de audiențe oficial, nu există dialog  cu cetățenii care nu fac parte din grupul de interese iar din banul careinului se plătesc tot felul de persoane care scriu împotriva careienilor cu spiritic civic, a celor care iau atitudine și semnalează deficiențele administrației Kovacs-Keizer-Beko.

Consilierul personal al primarului, cel nășit de el, postează în timpul programului de la primărie pe pagina sa personală de Facebook evident doar ce i se permite , ultimul caz fiind  cel al semnalărilor privind muzica ascultată în fața bisericii ortodoxe dar NIMIC despre agresiunea fonică la care sunt supuși locuitorii din jurul Ștrandului Termal Carei unde Poliția nu intervine niciodată.

Primăria Carei  este confiscată la ora actuală de către un grup de interese care sugrumă orice exprimare liberă a contribuabililor careieni dar nu numai.

Solicităm Instituției Prefectului Satu Mare să intervină și să redea instituția guvernamentală Primăria  Carei careienilor și nu familiilor ce o conduc dictatorial în interesul lor personal!

Buletin de Carei

comentarii

de Glasul.info la 4 septembrie 2019 - 15:24

Staliniștii erau mici copii pe lângă ăștia… Ne întrebăm, oare ăștia au deschis vreodată în viața lor Constituția României? Prin analogie cu cazul de la Caracal, ăștia răpesc și violează reperele identitare românești!

Lasati un comentariu