,, Este calcul, este tot, să vină cineva care SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ să-l facă,, spune primarul din Carei când vine vorba de ansamblu monumental AVRAM IANCU. VIDEO

• publicat la: 4 octombrie 2019
,, Este calcul, este tot, să vină cineva care SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ să-l facă,,  spune primarul din Carei când vine vorba de ansamblu monumental AVRAM IANCU. VIDEO

Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei nu vrea să pună în practică un proiect de reabilitare soclu pe care stă bust Avram Iancu. Primarul e chiar curios cine va avea îndrăzneala de a face lucrarea. Noaptea minții!

La data de 21 decembrie 2018 a fost aprobat de către majoritatea consilierilor locali proiectul inițiat de consilierul Ilie Ciută privind reabiliarea soclului pe care stă bustul lui Avram Iancu. De atunci primăria Carei se tot eschivează să pună în practică hotărârea Consiliului Local deși există toate aprobările și  deviz de lucrări.

Declarația primarului evazionist Kovacs de  la ședința din data de 30 septembrie 2019 este mai mult decât șocantă!

,, Este calcul, este tot, să vină cineva care SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ să-l facă,, ….,,am încercat dar n-am reușit să găsim pe cineva,, …dar lucrarea nu a fost scoasă pe SEAP dacă pe plan local nimeni nu a ,,îndrăznit,, să pună în practică dorințele de modificare soclu pe care stă bustul lui Avram Iancu.

Oare va îndrăzni cineva să efectueze lucrarea de reabilitare a soclului pe care stă bustul lui Avram Iancu fără a demola soclul așa cum se insinuează de mai mult timp? În timp ce monumentele românești din Carei sunt atent mascate de perdele forestiere și lăsate în paragină , supuse chiar vandalizării, toate cele neromânești sunt atent întreținute si monitorizate. Primarul este flancat și susținut tacit de viceprimarul Keizer și consilierul Oneț, președintele PSD Carei.

comentarii

de moțul la 5 octombrie 2019 - 09:59

saraca bunica sabina se rasuceste in mormant cand vede ce nepot udemerist are!

de Eheheheeeiiiii la 5 octombrie 2019 - 13:49

multa lume s ar rasuci in mormint cind ar vedea
ce a ajuns tara asta,ca mai e putin si nu mai e.
„s a taiat ,s a vindut ,ca flota” si matrozu betiv e in parlamentul
europei si ne da sfaturi si pareri…dar totul e desertaciune vb eclesiastului
s auzim de bine si sa ne iubim ca fratii

de Pui la 5 octombrie 2019 - 15:19

Săracu primar ia ieșit porumbelu pe gura.Are ordin de la partid să saboteze cit poate renovarea monumentului.Ce umilință mai mare pentru UDMR-isti le trebuie decît sa renoveze Statuia lui Avram Iancu .Așa că primarul a gindit cu voce tare „numai să aibă curajul sa o renoveze cineva că îi arătăm noi cine e stapîn in Carei.

de grebla la 5 octombrie 2019 - 16:09

niciun careian la conducerea orasului..numai otriepe si vinituri puse pe capatuiala…sugatori de bani publici

Raspunsuri

Lasati un comentariu