Au început lucrările de reabilitare soclu pe care stă bustul AVRAM IANCU la Carei

• publicat la: 12 noiembrie 2019
Au început lucrările de reabilitare soclu pe care stă bustul AVRAM IANCU la Carei

Astăzi, la sediul Primăriei Carei, la Serviciul Tehnic, Achiziții și Investiții s-a semnat contractul de lucrări dintre Primăria Carei și firma care va executa operațiunile de reabilitare a soclului pe care stă bustul lui Avram Iancu.

Proiectul inițiat de consilierul PNL Ilie Ciută a fost aprobat încă din decembrie 2018.

 

Consilierul Ciută s-a conformat indicațiilor primarului Kovacs de a căuta executant pentru lucrările de reabilitare soclu pe care stă bust Avram Iancu și a găsit o firmă suficient de îndrăzneață pentru a le efectua. Dacă vremea va permite vom avea în curând un soclu decent pentru bustul Eroului Național Avram Iancu. Președintele Klaus Iohannis a semnat la data de 16 noiembrie 2016 decretul de promulgare a legii iniţiate în 2014 prin care Avram Iancu este proclamat ”Erou al Naţiunii Române”.

În primă fază se decopertează soclul iar apoi se va face o  constatare a situației la fața locului în prezența celor de la biroul Tehnic din Primărie.

Raportările frecvente ale paginii de Facebook Buletin de Carei și Ciută Daniela nu ne sperie și nici nu ne intimidează așa că efortul  raportorilor este în van. Ei rămân  cu raportările iar noi cu informările despre acțiunile concrete.

Buletin de Carei

comentarii

de George la 12 noiembrie 2019 - 12:19

No da doară nu sa îndurat primarul ungur să facă el așa ceva hahaha se pare că își presimte sfârșitul mandatului haha

de Glasul.info la 12 noiembrie 2019 - 19:55

Felicitări tuturor celor care au insistat și au făcut eforturi deosebite pentru ca această reabilitare a soclului statuii lui Avram Iancu, „Erou al Naţiunii Române“, să poată în sfârșit avea loc.

de Bucuros la 12 noiembrie 2019 - 20:00

Unitatea face minuni! FELICITĀRI!!!

de Acad. Marius Porumb la 12 noiembrie 2019 - 20:52

Bustul lui Avram Iancu, eroul național, este firesc să fie în toate orașele României, ca și cel al Luceafărului poeziei românești. La Carei, Avram Iancu, Eminescu și Ostașul român a lui Vida, figuri sacre ale istoriei și culturii noastre, sunt și pietre de hotar
ale României ! Ne bucurăm și Vă felicităm pentru reușită ! Zoe Vida și Marius Porumb

Raspunsuri

Lasati un comentariu