Lucrările la ansamblul monumental AVRAM IANCU din Carei se apropie de final

• publicat la: 16 mai 2020
Lucrările la ansamblul monumental AVRAM IANCU din Carei se apropie de final

Lucrările de la proiectul de reabilitare a ansamblului monumental al Eroului Național Avram Iancu de la Carei au intrat în linie dreaptă.

Proiectul inițiat de consilierul  Ilie Ciută a fost aprobat încă din decembrie 2018.

Consilierul Ilie Ciută  ,,s-a conformat,,  indicațiilor primarului Kovacs de a căuta executant pentru lucrările de reabilitare  și a găsit o firmă suficient de îndrăzneață pentru a le efectua.

După terminarea lucrărilor de reabilitare a mai fost depus un proiect pentru amenajare spațiu din jurul ansamblului monumental de către același consilier.

Pavarea s-a făcut cu materiale de cea mai bună calitate, la fel ca  în cazul reabilitării amintite.

În decurs de câteva zile se vor încheia lucrările și vom avea în centrul orașului unul dintre cele mai frumos realizate monumente închinate Eroului Național Avram Iancu. Încă un proiect  al consilierului Ciută a fost dus la bun sfârșit cu concursul administrației locale.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/au-inceput-lucrarile-de-reabilitare-soclu-pe-care-sta-bustul-avram-iancu-la-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/lucrari-apreciate-la-ansamblul-monumental-avram-iancu-din-carei-comentarii-rautacioase.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/avram-iancu-a-fost-declarat-erou-al-natiunii-romane.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/dormi-avrame-linistit-neamul-tau-nu-a-murit.html

 

comentarii

de hotu la 16 mai 2020 - 17:19

Am vazut e intradevar frumos ce sa lucrat un singur lucru ma nelamureste doamna ziarista prea o duceti cu laudele la sotul dumneavoastra eu cred ca a facut domnu Ciuta llie ce a considerat dansu ca e bine pt acest monument pentru acest lucru felicit pt initiativa dar nu asteptati sa ridicam un monument pt dansu.Felicitari sa auzim numai de bine

de Buletin de Carei la 16 mai 2020 - 18:43

Daca doriti un dialog cu doamna ce administreaza Buletin de Carei o puteti contacta pe contul privat. In materialul postat pe Buletin de Carei se ofera strict informații legate de proiect. FIECARE consilier municipal ales are posibilitatea de a depune proiecte si de a avea initiative! Unii folosesc aceasta posibilitate iar altii dorm un mandat intreg. Buletin de Carei nu poate omite faptul ca initiativa proiectului de reabilitare ansamblu monumental AVRAM IANCU din Carei apartine consilierului Ciuta Ilie fapt consemnat si in Procesele Verbale ale sedintelor de CL unde s-a discutat despre asa ceva. Reusita lucrarii se datoreaza si faptului ca acel consilier a facut munca neplatita de diriginte de santier. Inclusiv bidoanele cu apa necesare lucrarilor de constructie au fost alimentate de la locuinta acestuia. Poate ne spuneti si noua dupa ce vorbiti cu primarul si cu administratorul public Beko de soarta placilor de travertin lipsa. Intrebare. ,,Hotu,, este porecla pentru activitatile prestate sau e pur si simplu o alternativa pentru ca va rusinati de numele purtat?

Lasati un comentariu