Investirea prefectului Radu Bud. Mesajul Ministrului Transporturilor. Video

• publicat la: 14 decembrie 2019
Investirea prefectului Radu Bud. Mesajul Ministrului Transporturilor. Video

Astăzi, Radu Bud  a fost investit în funcția de Prefect al Județului Satu Mare în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Au fost prezenți fostul Prefect Darius Filip, subprefectul Altfater Tamas, președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, deputatul Romeo Nicoară, primari, consilieri județeni și directori de instituții județene.

O prezență inedită a fost cea a primarului Kovacs Eugen, în ținută sport și care aplauda la fel de entuziasmat ca la manifestările din urmă cu câteva luni  ale defunctului guvern.

Ceremonia de investire a debutat cu Imnul de Stat intonat în varianta oficială și nu formal cu una-două strofe. Subprefectul a fost cel care a condus desfășurarea evenimentului.

După depunerea jurământului de către noul Prefect Radu Bud, a rostit câteva cuvinte și fostul prefect Darius Filip. Au mai rostit alocuțiuni președintele CJ, Pataki Csaba și primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius.

Deosebit de bine structurat mesajul transmis de către ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta a îndemnat la exercitarea cu profesionalism a sarcinilor funcționarilor publici care până la urmă sunt plătiți din banul public.

,,Ați jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituție. …trebuie să vă călăuzească întreaga dvs activitate. ..să nu uitați că sunteți obligați să asigurați implementarea programului de guvernare la nivel local…sunteți aparatul instituției  prefectului care trebuie să servească interesele cetățenilor. Vă recomand să lucrați cu instituțiile deconcentrate la creșterea serviciilor  publice oferite cetățenilor. Suntem în serviciul public, suntem plătiți din bani publici…vă rog să fiți partenerii celor care ne plătesc pe noi toți…nu vă comportați ca și șefi ai lor, sunteți și suntem în slujba cetățenilor...,, a precizat ministrul Lucian Bode.

 

Mesajul prefectului Radu Bud a fost orientat tot către respectul față de cetățeni și nevoile acestora iar pentru atingerea acestui scop nu va ezita să facă ordine în instituțiile publice.

,,Instituțiile publice trebuie să fie slujbași în fața cetățenilor. Iar aici trebuie să lucrăm și la modul profesionist în care ne facem treaba și la imagine”, a specificat Radu Bud care a mai afirmat că este extrem de onorat de această investitură.

Toți cei prezenți au fost invitați la final la o cupă de șampanie și la discuții amicale.

Daniela Ciută

comentarii

de hopa hopa mitica la 14 decembrie 2019 - 21:45

DA TU SCROAFA SECURISTA CE-AI CAUTAT ACOLO ??? TE BUCURI CA VIN LIBERALII LA JEFUIT ???

de Buletin de Carei la 15 decembrie 2019 - 10:52

Asa vorbeste un consilier de primar platit din banul public? Buletin de Carei este mereu tinta atacurilor grupului de interes care a acaparat orasul. Cititi cati angajati sunt la Primarie platiti din banul public iar careianul de rand trebuie sa plece in alte localitati pentru un loc de munca.

de andrei la 15 decembrie 2019 - 13:31

cand mergea la prefectura pesedista buletinu atunci nu ati guitat? pai prefectura nu e pentru toti românii? lepre comuniste ce sunteti!cu asta se ocupa angajatii lui jeno platiti din banul public/numai cu manipularea ordinara in loc sa ne spuna cate case are prin hungarika primul gospodar evazionist si vicele lui.

Lasati un comentariu