Stema mobilă a României din Primăria Carei

• publicat la: 14 December 2019
Stema mobilă a României din Primăria Carei

Vineri, 13 decembrie 2019, în Sala Festivă a Primăriei Carei a avut loc protocolul de după ultima ședință ordinară a CL Carei. Menționăm că Sala Festivă din clădirea Primăriei Carei a devenit Sală de Căsătorii după  Judecătoria Carei s-a mutat în sediul Centrului Social unde funcționa și Sala de căsătorii a municipiului Carei.  Deja au fost oficiate căsătorii în noua locație din Primăria Carei.

Pe unul din pereții acestei săli este sprijinită o Stemă a României neactualizată. Practic, o stemă mobilă care probabil  apare sau dispare, în funcție de evenimentele din spațiul respectiv.

Nu apare în schimb în această sală nicio personalitate locală marcantă a culturii române ci doar poetul Petoffi și soția acestuia.

Unde este respectul reciproc și buna înțelegere de care  fac atâta caz atât cei din conducerea municipiului Carei cât și susținătorii lor?

Buletin de Carei

comentarii

de hotu la 14 December 2019 - 09:58

mancati si beti pe spinarea noastra rusine sa va fie

de Glasul.info la 14 December 2019 - 11:30

Dacă aceea ar fi fost stema Ungariei, oare tot așa ar fi stat aruncată?

de Kamcsutka la 14 December 2019 - 13:52

Mancati si beti,altii saracesc.

de Pui la 14 December 2019 - 16:38

Nu cred că în altă
țara din UE s-ar permite asemenea bășcălie cu stema țării.

de Pui la 14 December 2019 - 23:12

Sa fie folosita ca sala de bal cum a fost inițial și nu ca sala unei primării unde stema este obligatoriu sa fie permanent fixată pe peretele sălii.Este o jignire grosolană adusa comunității românești care locuiește în Carei șă vada însemnele statului luate în bășcălie.Institutia prefectului să facă cea ce este obligată să facă atunci de ce ne trebuie prefect ca să vadă cum sunt bajocorite însemnele statale.Il invitam pe domnul Bud la o serata dansanta cu Petöfi și soția la primăria Carei in sala oficială a primăriei Poate va observa că ceva nu e in regula.Asteptam răspuns.

de Costi la 19 December 2019 - 19:22

Iar vorbiti singura macar aveti o oglinda in fata =)=)=)=)=)=)=)

de andras la 19 December 2019 - 20:32

mereu face pe noi de rusine acest individ care a venit din varful de munte

Lasati un comentariu