Maestrul TUDOR GHEORGHE denigrat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume

• publicat la: 28 ianuarie 2020
Maestrul TUDOR GHEORGHE  denigrat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume

Unul dintre cei mai remarcabili interpreți ai României și un patriot desăvârșit,  maestrul TUDOR GHEORGHE este linșat mediatic pentru curajul de a spune lucurilor pe nume. Deci se întâmplă și la case mai mari. Nu scapă nimeni dintre cei care își exprimă public dragostea de neam și țară!

Pentru că a avut curajul să spună că românii au pierdut 30 de ani degeaba după lovitura de stat din decembrie 1989, și că UE nu-i chiar paradisul occidental visat de românii naivi și idealiști care ieșiseră să îmbrățișeze gloanțele pentru obținerea libertății, Tudor Gheorghe a fost asaltat de întreg viesparul progresismului din România.

Din mai multe cazarme progresiste au ieșit rând pe rând la atac Tismăneanu, Caramitru junior, Funeriu, dar și publicații precum Newsweek, Aktual24 sau Podul (n.r. da, așa se numește). Au avut chiar tupeul să îl acuze pe Tudor Gheorghe de propagandă comunistă deși tatăl lui Tudor Gheorghe a fost deținut politic în anii 50.

“Tudor Gheorghe, atacat imund pentru ultimul său concert „Degeaba 30”. Andrei Caramitru îl acuză de propagandă comunistă deși tatăl lui Tudor Gheorghe a fost deținut politic în anii 50. Funeriu și Tismăneanu se alătură asaltului”, scrie activenews.ro

Deși reprezintă generații și mișcări sociale diferite, Tismăneanu, Funeriu și Caramitru junior își canalizează și sincronizează atacurile într-o formă aproape similară împotriva artistului Tudor Gheorghe, se menționează în glasul.info.

Priviți mai jos o exprimare de fost ministru ….

„”Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă? Johnny Mandolină, e același lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ți-e rușine ca de la înălțimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că “a fost degeaba” în mintea oamenior care au făcut, prin sudoarea frunții lor, țara asta să stea la masă cu Germania, Franța și Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo și Coreea de Nord?Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată!Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”, a scris pe facebook și fostul ministru Daniel Funeriu.

Maestrul Tudor Gheorghe a susținut un concert la Carei în luna mai din anul 2014.

https://www.buletindecarei.ro/2014/05/concert-tudor-gheorghe-limba-romana-este-patria-mea.html

Lasati un comentariu