SECRET. Achizițiile publice de la Primăria Carei

• publicat la: 30 ianuarie 2020
SECRET. Achizițiile publice de la Primăria Carei

Achizițiile publice din banii careienilor sunt ținute la secret  de către primarul evazionist și datornic. Careienilor li se refuză dreptul de a afla ce anume se achiziționează din banii lor dar mai ales de la cine anume. Ultima achiziție publică afișată datează din 3 aprilie 2018.

Pe pagina oficială a UAT Municipiul Carei nu sunt publicate la zi Achizițiile Publice conform legislației în vigoare. La întâlnirea cu presa ce a avut loc în data de 22 ianuarie 2020, subprefectul Altfatter Tamas a confirmat obligația primăriilor de a posta deci de a face cunoscute  Achizițiile Publice.  Doar că Primăria Carei iese mereu în evidență prin  sustragerea de la acea parte a legislației care nu îi este pe plac și totul cu acordul organelor abilitate în a lua măsuri pentru respectarea legii.

Culmea e că tocmai primarul e cel care nu contribuie la bugetul local. Acesta mai are o seamă de datorii de plătit la bugetul de stat …că de cele la bugetul local s-a făcut că uită.

Pe www.municipiulcarei.ro, la secțiunea Achizitii Publice, Primăria Carei nu mai publică, conform legii, Achizițiile Publice efectuate după 3 aprilie 2018.

Oare ce are de ascuns de ochii careienilor Primăria Carei ? Că doar vorbim despre bani publici …

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Încrengătura de cumetrii, nași-fini, gineri, fii și fiice din fami(g)liile ce ostenesc necontenit la propășirea baronului local din fruntea urbei careiene se înfruptă fără de rețineri din banii publici fără să fie nevoiți a da socoteală. Iar badea Ion și cu Iancsi bacsi sunt numai buni de plătit impozite și taxe la Primăria Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu