Niciun careian la conducerea municipiului Carei

• publicat la: 18 februarie 2020
Niciun careian la conducerea municipiului Carei

Se tot înmulțesc comentariile potrivit cărora cei care nu sunt de aici să facă bine și să plece  acolo unde au mormintele bunicilor. Nerealizații în carieră sunt cei mai agresivi  și au predilecție pentru consilierul Ciută, opoziția cum este el mereu apostrofat de primarul evazionist Kovacs.

O scurtă privire aruncată pe pagina  www.municipiulcarei.ro, adică Primăria Carei, ne arată că NIMENI din conducerea Primăriei Carei nu este născut la Carei. Primarul Kovacs se trage din Asuajul de sus din județul Maramureș, viceprimarul Keizer din Sanislău iar administratorul public Beko din Tășnad.

 

Deci, înainte de a vă arunca pe taste pentru a vă vărsa prea plinul veninului împotriva celor care asigură locuri de muncă în Carei, faceți bine și vă informați.

Mulți dintre feciorașii vocali nu au nicio treabă cu orașul, cu contribuția la dezvoltarea comunității sau cu păstrarea memoriei personalităților locale.

Ca nativ careian, cu morminte de bunici la Carei dar nu numai, știu foarte bine cum funcționează aici manipularea și dezinformarea când vine vorba de un român care stă pe picioarele lui și are spirit civic.  Nu sunteți obișnuiți să  fim consecvenți în ceea ce facem și să nu cedăm la presiuni?

Linșajul mediatic prestat de consilierii personali ai primarului evazionist la adresa mea și a familiei mele dau roade. Au apărut amenințările cu moartea la adresa mea și a familiei mele. Doar că o vorbă românească spune că ce  nu te omoară te întărește.

Daniela Ciută,

careian de mai multe generații

comentarii

de Fischer Angelica la 18 februarie 2020 - 12:50

Unii dau cu bota in balta fara sa cerceteze. Ei cred ca numai cei de etnie maghiara sunt careieni.

Lasati un comentariu