Update.Niciun nou-născut careiean în primele zile ale Anului Nou

• publicat la: 6 ianuarie 2015
Update.Niciun nou-născut careiean în primele zile ale Anului Nou

UPDATE: 6 ianuarie 2015

Ieri,5 ianuarie 2015, după-masa, a venit pe lume primul  bebelus careian. Acesta se numeşte Zoltan si a avut o greutate la naştere de 4200 gr.

.

Potrivit registrului sectiei de naşteri de la  Spitalul Municipal Carei,  până  la această oră nu avem niciun nou-născut careian .

In data de 31 decembrie 2014 s-a născut o fetiţă,Daniela,cu părinti veniti din Văşad. Prima nastere din acest an a avut loc în data de 3 ianuarie la ora 23,00,când s-a născut un băietel,Tamas, din Sanislău. Si in data de 4 ianuarie a fost inregistrată o nastere a unei  fetite,Hana, din Berveni.

redacţia

comentarii

de mamica la 5 ianuarie 2015 - 16:10

mamicile plecam la satumare sau in ungaria ca e mai bine

de Careianul. la 5 ianuarie 2015 - 18:44

Cu siguranta e mai bine in strainatate, deoarece viata copiilor nostrii Careienilor nu este in siguranta datorata alesilor locali si judeteni care ne promit mule,iar atunci cand sunt realesi uita de toate promisiunile.Sistemul de sanatate zero,apa curata nu curatenia orasului nu,respect fata de cetateni din partea statului nu ,locuri de munca numai pentru unii,siguranta zilei de maine nu ,viitorul copiilor Careieni la noi acsa zero,Ce sa mai stam aici ?Plecam si sa ramana primarul cu castelul si turistii lui.

de alt careian la 5 ianuarie 2015 - 18:46

sa nu uitam de presiunile ce se fac la fabrica de cauciuc conti unde angajatii sunt amenintati si la interviu daca nu stiu limba maghiara nu sunt angajati!

de Careianul. la 5 ianuarie 2015 - 19:00

Nu stiu de ce Careieni sant asa de fricosi ca nu au curajul sa asi ceara drepurile la o viata decenta aici acasa unde traiesc si voteaza la alegeri.Oare primaru este de vina si pentru asta?

de unsimpluom la 5 ianuarie 2015 - 20:46

Dragi mămici, în Ungaria e cu atât mai bine? Am avut cunoștințe cine au născut la maternitate, era curățenie, iar personalul medical era priceput și drăguț, începând de la infirmiere până la doctorițe. Singurul lucru pentru care merita plecat este operația cezariană, și nu pentru ca ginecologii nu își știu treaba, din contra, operația a decurs bine și repede, ci din cauza doctoriței anestezist, cine a vorbit pe un ton infernal atât cu mămică cât și cu personalul din jurul ei. În afara de acest aspect, bravo maternitate Carei!

de reka la 5 ianuarie 2015 - 21:46

nici bebelusii nu mai vor sa se nasca la carei la jeno in curte!
si la barlad un orasel cu mare somaj au fost nascuti 22 de bebelusi in primele 4 zile si la carei toti fug de asa oras!
la jeno nu trebe careieni numai banii de la careienii!

de Sonia la 28 august 2015 - 23:26

La carei nui mai de stat și de născut,medici de doi bani mai ales doct ferarita și braniște sunt varză de tot de ferarita nu am de povestit nu mai e care era …nu mai nașteți în carei …!!!

Lasati un comentariu