Ședință de îndată de 10 minute. S-au aprobat în unanimitate toate proiectele

• publicat la: 7 februarie 2020
Ședință de îndată de 10 minute. S-au aprobat în unanimitate toate proiectele

La sediul Primăriei Carei fără plăci oficiale cu însemnele statului român pe clădire  a avut loc astăzi o ședință de îndată care a durat 10  minute.

Toate proiectele cuprinse în Ordinea de Zi au fost votate  în unanimitate de către consilierii prezenți.

P 2 Centru Recreativ

P 4 Construire Locuinte Sociale

P 6 Excedent Carei

La mai mult de 12 ani distanță de la refuzarea unui proiect  cu finanțare nerambursabilă pentru un bazin de înot la Carei se lucrează la obținerea de finanțări pentru același obiectiv. În mandatul primarului Beko a existat  șansa de a se construi un bazin de înot la Carei pentru care se cerea doar  atribuirea unui spațiu. Pentru că nu s-a dorit acordarea unui spațiu în centrul orașului, pentru a fi accesibil elevilor la orele de sport, oferta de atunci a guvernului respectiv  a fost declinată. Poate de această dată va fi dus la bun sfârșit acest proiect și nu vom mai fi obligați să facem turism prin alte locuri pentru a face mișcare în apă.

Fie că citim Legea 215, art.38, alin.4, fie că citim Ordonanța de urgență dată de guvernul Dăncilă în iulie 2019, OUG 57, art.134,alin.4, textul spune clar că ședințele Consiliului Local sunt de trei feluri adică ordinare, extraordinare și de îndată.

Doar analfabeții funcționali din Primăria Carei folosesc termenul de ,,ședință extraordinară cu caracter de îndată,,.

La ședința au participat consilierul primarului,  cele două angajate de la compartimentul de comunicare iar din partea presei, Buletin de Carei.

Buletin de Carei.

comentarii

de Mariana la 9 februarie 2020 - 13:58

Sedintele de 10 minute sunt eficiente sau sunt o”prostie mare de tot”?

de hotu la 9 februarie 2020 - 22:11

bine ca au incasat indemnizatia de sedinta halal consilieri avem

de Buletin de Carei la 10 februarie 2020 - 00:00

Aveti ce ati votat.

de spicuitor la 10 februarie 2020 - 08:29

”OUG 57, art.134,alin.4” :

În caz de forţă majoră şi/sau de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, ai oraşului sau ai municipiului/subdiviziunii administrativ-teritoriale ori în alte situaţii stabilite de regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului local, convocarea acestuia pentru şedinţa extraordinară, prin excepţie de la prevederile alin. (3) lit. b), se face de îndată.

de caraian la 10 februarie 2020 - 09:18

si din atatia juristi pe care ii platim la primarie niciunul nu le spune la prostii care fac materialele pentru sedinte?

Lasati un comentariu