Noile modele de Declarații valabile pentru deplasare în perioada Ordonanței Militare 3

• publicat la: 26 martie 2020
Noile modele de Declarații valabile pentru deplasare în perioada Ordonanței Militare 3

A fost  actualizat  MODELUL  declarației pe proprie răspundere, accesibil pe pagina https://stirioficiale.ro/, care a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate.

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

Documentul poate fi tipărit și completat olograf („de mână”) în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator).

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Grupul de Comunicare Strategică

….

comentarii

de Hombre la 27 martie 2020 - 08:09

-Toate armele și tehnologiile nu fac nici doi bani.

– Toate alianțele militare și economice sînt pa și pusi.

– ISIS se ferește de Europa ca de Belzebut în persoană.

– Animalul din om iese la suprafață;

– Apune o lume și apare o alta care va fi total diferită.
– Familia va redeveni celula de baza a societății.

– Sîntem toți cam pe cont propriu, guvernele sînt total depășite, cam pe peste tot.

Sint și altele dar oricum sîntem cam în pom și pomu-n aer!
(“Hombre”‘ whith Paul Newman and Robert Redford)

Lasati un comentariu