Consilierul primarului din Carei incită la nerespectarea Ordonanței Militare în vigoare

• publicat la: 21 aprilie 2020
Consilierul primarului din Carei incită la nerespectarea Ordonanței Militare în vigoare

Consilierul primarului Kovacs dă de pământ cu prevederile Ordonanței Militare care stabilesc regulile de deplasare în perioada pandemiei de coronavirus chiar și în municipiul Carei din România. Poliția Locală nu intervine.

Primarul Kovacs plătește din banul public un consilier personal, de fapt finul său ratat din punct de vedere profesional, care incită la nerespectarea Ordonanței Militare în vigoare  pe blogul său Opinie de Carei.

În timp ce contribuabilii careieni sunt verificați dacă au asupra lor Declarații atunci când ies din casele lor, pentru tinerii care locuiesc la locuințele sociale ale Primăriei Carei legile sunt cu totul altele.

Consilierul primarului Kovacs, Szasz Lorand, consideră normale plimbările asistaților din locuințele Primăriei Carei al cărei angajat este.

Supărat că nu mai poate suna la ușă de Paște  și alte sărbători după o farfurie de mâncare așa cum proceda cu amicul său după ce au primit o șansă de a demonstra că pot trata serios  un subiect, consilierul primarului Kovacs a ajuns să susțină nerespectarea prevederilor Ordoananței Militare din timpul Stării de Urgență în care ne aflăm.

Supărarea vine și din faptul că are  ca naș un primar evazionist, plin de datorii, căruia trebuie să îi ridice osanale dacă tot a fost adus pe filiera de partid. Scâncetele sale cu sughițuri  chiar nu pot ține lor de realitate ci scot mai bine în evidență adevăratul motiv pentru care a fost angajat la Primăria Carei, primăria unde abuzurile și discriminările se țin lanț.

Prefectura Satu-Mare este de acord cu nerespectarea la Carei a prevederilor Ordoananței Militare?

Daniela Ciută

P.S.

Cât de îngrămădit poți să fii ca să nu îți dai seama că din cei mulți cititori  puțini apreciază ce citesc și de acolo diferența de peste 2 mii de aprecieri?

…..

Cititorii nu sunt toți fani ai dictatorilor ce au pus stăpânire pe oraș și consideră că pot încălca în voie orice lege.

Lasati un comentariu