Poliția comunică pe surse detalii despre accidentul din Carei

• publicat la: 14 martie 2020
Poliția comunică pe surse detalii despre accidentul din Carei

Până la această oră nu a fost emis niciun comunicat oficial privind detalii despre accidentul produs în cursul serii de ieri, 13 martie 2020, la Piața alimentară Carei.  Am contactat telefonic șeful Poliției Rutiere Carei pentru a obține câteva date concrete dar , conform procedurilor în vigoare, acesta a recunoscut că orice comunicare se face prin intermediul putătorului de cuvânt de la IJP Satu Mare, cel care emite comunicatele oficiale. Purtătorul de cuvânt de la IJP Satu Mare ne-a comunicat telefonic la ora 15,00 că nu are încă date despre acest accident.

Cel care oferă detalii concrete despre accidentul de ieri este nimeni altul decât consilierul primarului Kovacs, Szasz, pe pagina și pe blogul său personal, invocând ,,ancheta efectuată de  polițiști,,.  Cum a ajuns la aceste date din ancheta Poliției? Nimeni din presa județeană nu a avut până acum , la ora 15,00,  acces la datele despre ancheta poliției rutiere Carei ci doar consilierul primarului Kovacs…citat ulterior de presa județeană.

Nu este pentru prima dată când  angajați din cadrul Poliției comunică acestuia  neoficial date despre anchetele interne. Ne asumăm afirmația cu subiect și predicat.

Adică până și Poliția municipală Carei a devenit oficina de partid la dispoziția  angajaților  primarului Kovacs? Suntem la curent cu toate cumetriile naș-fin dintre angajați ai Poliției municipale Carei și grupul de propagandiști ai primarului Kovacs dar avem pretenția de la Poliția municipală la un minim de decență și la un tratament nediscriminatoriu!

Buletin de Carei

comentarii

de hotu la 14 martie 2020 - 17:41

Stimata doamna asa zisa ziarista toata lumea arde toti stam cu frica in case credeti ca pe moment acest lucru ne intereseaza .Credeti ca ne intereseaza razboiul dumneavoastra cu Szasz veniti cu informatii utile pentru locuitori orasului .Mai bine ati scrie articole cu care sa ajutati locuitori orasului toata lumea lupta cu epidemia dumneavoastra va luptati cu Szasz.De ce nu scrieti ca in fata magazinului kaufland este toata ziua o femeie de etnie roma de pe care curge jegu pute la distanta si aduce cosurile de cumparaturi din parcare in fata magazinului pe urma punem noi si copii mana pe aceste cosuri riscand sa ne inbolnavim .Aceste lucruri sunt esentiale pe moment nu razboiul CIUTA–SZASZ

de Buletin de Carei la 14 martie 2020 - 18:34

Domnule profesor, credeti ca daca va ascundeti sub un presudonim va rezolvati problemele? Ati luat vreodata atitudine cu numele real? Suntem singurii care scriem despre faptul ca orasul este sufocat de gunoaie din toate partile, numai in centru se intretine curatenia. Doar noi am scris despre faptul ca avem adevarate focare de infectie in locuintele primariei din centrul orasului si dvs vreti sa abateti atentia de la problemele importante la un razboi care de fapt nu exista. Pentru ca in razboi trebuie sa existe 2 combatanti in timp ce noi nu avem partener pentru razboi. Informatiile noastre nu sunt combatute cu argumente ci cu sclifoselile unui fin al primarului evazionist. Curios lucru ca va plac evazionistii si faptul ca primaria nu ia nicio masura in beneficiul careienilor. Ce fel de cadru didactic sunteti daca nu aveti curajul sa va exprimati direct?

de dar la 15 martie 2020 - 10:17

DIJABA !

Lasati un comentariu