Reacții la concursul din Primăria Carei câștigat de vecina primarului

• publicat la: 6 martie 2020
Reacții la concursul din Primăria Carei câștigat de vecina primarului

Am primit pe adresa oficială a redacției Buletin de Carei o reacție din partea unui participant la concursul pentru postul de referent din cadrul Serviciului de Resurse Umane din Primăria Carei.  Vă redăm integral adresa trimisă.

,,Bună ziua,

Vă scriu în legătură cu articolul intitulat: Doar vecina primarului a trecut proba scrisă.

În primul rand vreau să mulțumesc din suflet redacției respectiv doamnei Ciută pentru ca ați făcut lumină în cazul mușamalizării ocupării postului de resurse umane. Personal, mi s-a luat o piatră de pe inimă știind că cineva ne apără și ne ține partea.
Tot ce ați menționat în articol este adevărat. Am fost participant al  probei scrise și vreau să susțin că notele au fost mușamalizate pentru a asigura șansa vecinei primarului. Dacă ajungea și altcineva la proba interviului cu siguranță dna Nemeti nu ar fi fost aleasă. Din această cauză primarul s a asigurat să fie doar o singură candidata: vecina lui!
La începutul probei scrise dna Roșu Reka a prezentat 2 plicuri pe care scria varianta 1 și varianta 2 și a întrebat foarte rapid cine vrea sa aleagă variantele. Nici nu a terminat de zis această propozitie ca dna Nemeti a sărit ca ea vrea sa aleagă și anume varianta  numărul 2. Restul candidaților nu au avut nicio șansă să răspundă la întrebare.
Unde s a mai auzit ca în decursul unei probe scrise un participant sa aleagă subiecte pentru toți participanții?
Restul concurenților au fost martori și pot atesta  cele zise.
Doamna Nemeti în 10 minute a terminat întreaga lucrare și a mai stat 15 minute cu bratele încrucișate că na.. .Să nu zicem că e ceva necurat la mijloc după care a plecat.
Toți am scris pagini întregi și cu toate astea am primit note absolut mizere. Cum e posibil sa luam nota 0, nota unu, nota doi și trei?.
Am scris mot a mot răspunsuri luate din biografia cerută și eram sigură că iau nota mare. Mi-a venit să plâng când am văzut rezultatul și am realizat atunci ce s-a întâmplat. M am gândit să depun contestație dar cu ce rost? Primarul are comisia în buzunar. Din cauza asta nu vor fi niciodată subiecte grilă, acolo mai greu mușamalizezi nota.
Ne mirăm că ne pleacă tinerii, ne mirăm că lucrurile merg cum merg, ne miram ce persoane se află în funcții publice. Dar până când mă întreb? Acest primar taie și spânzură după bunul plac și o face în mod nonșalant.
Este îngrijorător și sfidător nivelul de nepotism din Primăria Carei și șansa egalității care este nulă.
Vă mulțumesc încă o data pentru că ne-ați apărat și ați arătat lumii ce sa întâmplat.
Am tot respectul și admirația pentru ce faceți.
Țineți-o tot asa!
O zi frumoasă,,
…..
http://www.buletindecarei.ro/2020/03/doar-vecina-primarului-a-stiut-la-proba-scrisa-pentru-postul-de-referent-debutant.html

comentarii

de Ion la 7 martie 2020 - 10:27

Dar la concursul pt. administrator unde a câștigat soția lui SZucs de la casa de cultura, nu a fost tot asa. Ar trebui recorectate lucrările.

de Buletin de Carei la 7 martie 2020 - 10:49

Szucs Marta este sotia lui Szucs Jozsef director la Casa de Cultura? Poate ar trebui schimbat numele primariei in SC Familia SRL Carei.

de Honolulu la 9 martie 2020 - 20:47

Ca si la spital si aici cine sare PRIMUL castiga Concursul,restul sufla ca Elefantul african,ca buzunarul nu a fost plin cu …..,numai cu PUSCULITA ….

de arnold la 10 martie 2020 - 06:52

gaska de la primarie distruge orasul

Lasati un comentariu