Angajați ai Primăriei Carei….,,limbaj suburban importat cel mai probabil din Oltenia,,

• publicat la: 12 mai 2020
Angajați ai Primăriei Carei….,,limbaj suburban importat cel mai probabil din Oltenia,,

Adevărul nu i-a picat bine analfabetului funcțional angajat de primarul Kovacs ca și consilier personal. Așa că a trecut și la desconsiderarea  Olteniei românești. Careienii plătesc salariile și sporurile ce se adaugă la salariu pentru astfel de angajați ai unei  organizații guvernamentale cum este Primăria Carei.

Primarul Kovacs nu putea să își angajeze un consilier personal decât unul pe măsura capacităților  lui de exprimare.

Sudul României și Oltenia sunt desconsiderate atât de primarul Kovacs cât și de consilierul său analfabet funcțional, Szasz.

,,Cum e turcu …și pistolul ,,  spune un vechi proverb.

Aveți în captura de mai sus dovada aversiunii consilierului primarului Kovacs față de Oltenia cea românească. Analfabetul funcțional Szasz e cel care citește  Ordonanțele Militare dar nu înțelege despre ce este vorba. Nu e capabil să înțeleagă nici faptul că poți deține  mai multe societăți dar  nu trebuie să fii angajat pe statul de plată la fiecare dintre ele. Chestie de IQ.

Pentru remarca primarului Kovacs față de premierul Mihai Tudose  …,,,,un tip șmecheraș, tipic sudist,,  acesta a fost sancționat de către CNCD și obligat să publice în presă decizia.

Exprimările sunt tipice perioadei în care românii erau sub ocupație austro-ungară sau hortystă.

Analfabetul funcțional Szasz este complexat că nu poate face dovada vreunei realizări pe plan profesional așa că atacă mereu intelectualii  care nu depind de banul public și care manifestă spirit civic. Totul cu acordul tacit al triadei  exclusiv UDMR care conduce  Primăria Carei, Kovacs-Keizer-Beko.

Nicio autoritate guvernamentală nu are curaj  să impună la Primăria Carei respectarea legilor în vigoare precum și amplasarea plăcilor oficiale cu simbolurile statului pe clădirea Primăriei.

Alianțele politice sunt mai presus de orice respect pentru lege.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/analfabetul-functional-szasz-lorand-semnalizeaza-pe-blogul-opinie-de-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/politicienii-udemeristi-au-fost-oameni-de-treaba-pina-n-au-ajuns-pe-malurile-dimbovitei.html

Lasati un comentariu