,,…politicienii udemeriști; au fost oameni de treabă pînă n-au ajuns pe malurile Dîmboviței,,

• publicat la: 4 mai 2020
,,…politicienii udemeriști; au fost oameni de treabă pînă n-au ajuns pe malurile Dîmboviței,,

După declarația de presă a președintelui Iohannis referitoare la trecerea tacită prin Camera Deputaților a proiectului legislativ inițiat de UDMR pentru autonomie în 3 județe din țară și demascarea înțelegerii dintre UDMR și PSD au apărut  reacțiile dure ale liderilor UDMR dar nu numai.

Câțiva dintre cititorii noștri ne-au semnalat faptul că încă se continuă cu aprecierea valorii oamenilor după locul de amplasare a localităților  adică cei de pe malurile Dâmboviței ar fi mai puțin de treabă decât cei de pe malul Someșului.

,,Toată lumea știe că acea cerere de autonomie este o utopie, fiind modul de a cerși voturile maghiarilor de către UDMR de vreo 30 de ani. Și, apropo politicienii udemeriști; au fost oameni de treabă pînă n-au ajuns pe malurile Dîmboviței,, scrie pe pagina sa de pe principala rețea de socializare un instrumentist de la Filarmonica Satu Mare.

Ca UDMR nu mai reprezintă interesele tuturor maghiarilor nu mai este o noutate  la fel cum nu mai este  o noutate că fiecare semnalare a derapajelor acestuia este etichetată de presa lor aservită și de către propagandiștii lor ca fiind acțiuni antimaghiare sau incitare la conflicte interetnice.

Din păcate, se mai dovedește că discriminarea este încă prezentă și că cetățenii români  din sudul țări sunt  desconsiderați de  unii dintre cetățenii români din nord-vestul țării.

Pentru o astfel de remarcă, primarul evazionist din Carei a fost sancționat de CNCD dar se pare că prea puțini au aflat. Acesta a afirmat în cadrul unei emisiuni de la ITV că premierul Mihai Tudose ar  fi ,,un tip șmecheraș, tipic sudist,, fapt ce i-a atras o sancțiune.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/nu-permiteti-politicienilor-si-propagandistilor-sa-faca-ce-vor-sunt-platiti-din-bani-publici.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/reactii-dure-ale-liderilor-udmr-satu-mare-la-adresa-presedintelui-klaus-iohannis.html

Lasati un comentariu