Analfabetul funcțional Szasz Lorand semnalizează pe blogul Opinie de Carei

• publicat la: 9 mai 2020
Analfabetul funcțional Szasz Lorand semnalizează pe blogul Opinie de Carei

Mulți credeau că exagerez când afirmam  că Szasz Lorand este analfabet funcțional, angajat  pe post de consilier de nănașul său Kovacs, primarul evazionist plin de datorii.

Ultima dovadă în acest sens a fost postată de Szasz pe blogul său personal acum câteva ore. Cică nu pot circula în interes  profesional în Stare de Urgență pentru că nu sunt angajată la societatea ce editeaza Buletin de Carei! Omul are și pierderi de memorie dacă a uitat că sunt administrator la societatea care are personalitate juridică, cod fiscal, domeniu personalizat și nu un blog oarecare. Dacă nici în meseria sa nu a fost capabil să profeseze…ce așteptări să mai avem de la el?  Szasz are studii economice terminate la Cluj Napoca dar nu e capabil să facă diferența dintre beneficiu și a beneficia!

Ca administrator nu sunt obligată să fiu remunerată la societatea unde sunt  unic acționar. Ceea ce nu presupune că nu îmi pot desfășura activitatea  în această societate.

Cât de tolomac poți să fii ca să nu poți înțelege aceste aspecte?! După IQ-ul lui probabil și voluntariatul ar trebui făcut doar dacă ești remunerat…Ce noroc are că nu doare prostia!

Ca administrator la o societate de presă am dreptul de a mă deplasa  în scop profesional acolo unde este nevoie.

Priviți ce spune Ordonanța de Urgență nr.3 …E drept că un analfabet funcțional nu poate înțelege …poate dacă era scrisă în limba lui maternă nu  ar mai friza penibilul.

Chiar  și Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unor întrebări în acest sens dar analfabeții funcționali nu au cum  să înțeleagă chiar dacă nu se vorbește de a beneficia și beneficiu.

sau

Scâncetele sale la adresa celor care sunt realizați pe plan profesional și nu depind de bunăvoința unor politicieni sunt de nivel de copii preșcolari dar sunt plătite regește de către evazionistul de primar care învârte acum banii orașului și ne trimite să facem teste Covid 19 la Satu Mare pentru că nu a fost interesat în  acreditarea laboratorului de la spitalul pe care l-a vrut  în administrare.

Acest linge-blide de consilier și-a blamat mereu șefii după ce și-a schimbat locul de muncă. Cazul Buletin de Carei, cazul Valer Marian și apoi Gazeta de Nord-Vest. Acum scrie compuneri frumoase despre Alconor Carei dar pe vremea când era directorul cotidianului județean sătmărean șantaja pe oricine deranja mâna care îl hrănea atunci.

 

Szasz Lorand a fost angajat  la primăria Carei după ce a devenit finul primarului Kovacs. Celălalt nănaș al său de cununie este fostul polițist  Hendea, acum președinte la Asociația Unirea 2009. Fiul lui Hendea este  și el agent la Poliția Municipală Carei și este nașul de cununie al lui Doka, o altă piesă din Triada care atacă Buletin de Carei dar mai ales persoana mea,fără argumente concrete.

Bărbați de doi lei în monede!

Linșajul mediatic a fost importat de Szasz  la Carei de la Satu Mare ca metodă de apărare a primarului evazionist și ascundere a ingineriilor financiare.

Recunosc că în ultimii ani sunt total  implicată în viața cetății mele natale. Nu  fac presă doar din birou și din comunicate. Spre desoebire de analfabetul funcțional  Szasz care  are ieșiri în mediul online la indicația mâinii care îl hrănește,  eu  fac presă în slujba cetățeanului și sunt mereu pe teren pentru a culege informațiile reale.  Sunt capabilă să produc, să mă întrețin singură, nu am nevoie de nănași pentru a avea un loc de muncă. Eu ofer locuri de muncă localnicilor.

Ofer  și voi oferi în continuare informații neromanțate, în folosul cetățeanului.  Al cetățeanului de care primarul și viceprimarul își bat joc acum în plină pandemie și ne trimit la Satu Mare pentru  orice investigare medicală inclusiv pentru testări la aparatul cumpărat de careieni pentru că nu au fost capabili să asigure acreditarea laboratorului de analize de la Spitalul Municipal Carei.

Daniela Ciută

 

 

 

 

Lasati un comentariu