Comentariile unor angajați de la Kaufland Carei după informarea privind montarea de garduri metalice

• publicat la: 24 noiembrie 2021
Comentariile unor angajați de la Kaufland Carei după informarea privind montarea de garduri metalice

Urmare a semnalării apariției gardurilor metalice  pe culoarul din incinta magazinului Kaufland Carei au apărut reacții ale unor angajați ai acestei societăți. Suntem ,,trași,, la răspundere în cel mai pur stil dictatorial de parcă nu ei depind de cumpărăturile noastre. Toată țara vuiește de metoda de separare aplicată în interiorul acestor magazine. S-au găsit doi angajați de la Kaufland Carei care direcționează problema pe tărâm etnic probabil pentru că noi suntem presă românească și am militat mereu pentru egalitatea în drepturi în acest colț de țară.

Ar fi fost mai credibili cei doi comentatori dacă ar fi recunoscut că nu toți angajații poartă mască dar o cer clienților. Iar exprimarea lor, este cât se poate de elocventă….poate chiar în timpul orelor de program. Din cele 70 de comentarii doar ale celor 2 angajați sunt favorabile montării de garduri metalice despărțitoare ca cele de tristă amintire din perioada ultimului război.

,,,Ce mega știre!!!! Să.mi spui tu mie de câte ori ți.a cerut cineva să prezinți certificatul verde. Nu ști ceva nu te pronunța. Mare știre ai postat. Ce sa.ti zic….,,

,,… chiar de ești plin de ură față de cei care au și un alt nume mai ciudat cum ți se pare , de îți permiți să cataloghezi stăpânirea mea. Iar de sunat nu am nevoie sa sun la nici un prieten. Ca , probabil , tu cum o faci…,,

Un alt angajat ne sugerează chiar că putem fi dați în judecată. Oare vor da în judecată toată țara care a reacționat, toate asociațiile care au protestat  și au luat atitudine? Una peste alta informarea Buletin de Carei a fost și este cât se poate de reală, gardurile metalice existând și la ora actuală. Am salvat  și comentariile celor doi angajați care ne acuză și de ură.

 

.

 

Lasati un comentariu