Ceremonie festivă de investire a noului director de la Poliția Locală din Republica de la Carei. VIDEO

• publicat la: 5 mai 2020
Ceremonie festivă de investire a noului director de la Poliția Locală din Republica de la Carei. VIDEO

Astăzi a avut  loc ceremonia oficială de investire a noului șef al Poliției Locale din subordinea Primăriei Carei în persoana lui Nicolae Suciu. Acesta a fost  numit la conducere în urma pensionării lui Ioan Ecsedi.

Ceremonia de investire a avut  loc în Sala Festivă de la Primăria Carei în prezența comandantului Poliției Municipale Carei, Ioan Lăpuște, a primarului Kovacs și a viceprimarului Keizer, a angajaților de la Poliția Locală și din Primărie. Până și Maidan Nicolae, șef  la secția de Salubrizare a fost de față.

Despre această ceremonie am aflat tardiv așa că nu am participat decât la finalul festivității.

În plină pandemie de coronavirus la Primăria Carei se fac astfel de ceremonii care sunt total interzise asociațiilor culturale, de exemplu. În Sala Festivă din incinta Primăriei Carei se află în continuare expuse doar personaje maghiare  și nicio personalitate culturală locală românească.

Potrivit celor declarate de Nicolae Suciu, la fel ca  și predecesorul său Ecsedi, a fost  numit pe post iar  numirea este pe  o perioadă nedeterminată. Puteți asculta în înregistrarea de  mai jos care sunt  obiectivele noului director Nicolae Suciu.

 

 

comentarii

de Septico la 5 mai 2020 - 22:11

Sa va ajuta CA Careiul sa devina pe nivel austriac,ín aceasta epoca virusiac.

Raspunsuri

Lasati un comentariu