Stați acasă! Primăria Carei sfidează prevederile Ordonanței Militare și face ceremonii festive dar se rușinează să le facă publice

• publicat la: 5 mai 2020
Stați acasă! Primăria Carei sfidează prevederile Ordonanței Militare și face ceremonii festive dar se rușinează să le facă publice

Primăria din Republica de la Carei cu conducere exclusiv UDMR se rușinează să pună imagini de la ceremonia care a avut loc în Sala Festivă din incinta Primăriei Carei pentru investirea  noului director al Poliției Locale Carei astfel că postează o imagine din fața sediului instituției.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei a organizat astăzi o ceremonie festivă pentru numirea noului director de la Poliția Locală. La festivitate a asistat și comandantul Poliției Municipale alături de primar și viceprimar precum și de angajați din Primăria Carei de la mai multe compartimente.

Priviți ce scrie Primăria Carei pe pagina sa și urmăriți mai jos imagini de la ceremonia de investire despre care nu suflă niciun cuvânt!

Prevederile Ordoananței Militare sunt doar pentru cei care nu dețin funcții sau nu sunt angajați în administrația publică?

În aceste condiții, avem voie să mergem la cimitir să aprindem o lumânare la bunicii, părinții sau copiii noștri? Avem voie să facem în Sala Festivă a Primăriei Carei o activitate pentru comemorarea personalităților noastre culturale?

Promitem să fim doar atâția câți au asistat la ceremonia de investire a noului director al Poliției Locale Carei.

 În Republica de la Carei primarul evazionist și președinte al UDMR Carei demonstrează prin această acțiune că nu recunoaște autoritatea statului român la fel cum nu recunoaște nici însemnele statului român( pe care le-a dat jos de pe plăcile oficiale de pe sediul Primăriei Carei).

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/ceremonie-festiva-de-investire-a-noului-director-de-la-politia-locala-carei-video.html

 

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu