Copiii bucătăresc! Rețeta de pâine de casă și cozonac e pe mâini bune

• publicat la: 13 mai 2020
Copiii bucătăresc! Rețeta de pâine de casă și cozonac e pe mâini bune

Se află în plină desfășurare concursul de gătit online ”Cel mai harnic Bucătar Junior!” inițiat de Direcția de  Cultură Carei.

Copii deosebit de harnici și talentați, care, mai ales în această perioadă își ajută părinții în bucătărie, pregătind mâncăruri pentru întreaga familie. Rețete precum pâine de casă, cornulețe, plăcintă cu varză, pizza, muffin, gulaș, chec, clătite, șnițel, cozonac, chec, tort și diferite tipuri prăjituri, sunt doar câteva dintre mâncărurile pregătite cu deosebită măiestrie de copiii noștri.

 

Imagini pe : Facebook: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra (imagini în albumul Bucătar Junior).

În afară de imagini, puteți consulta și unele rețete.

Trimiteți  imagini cu mâncarea pe care o pregătiți  cu ajutorul familiei, precum și rețeta folosită.

Concursul se adresează copiilor sub 15 ani! Premiile constă în diplome de participare, primele trei locuri fiind răsplătite cu câte o carte de rețete culinare!

Trimite pe adresa: festivalcarei@yahoo.com sau pe facebook messenger: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra: numele și prenumele, vârsta, locația, denumirea felului gătit, rețeta, modul de preparare (pe scurt), fotografie cu mâncarea preparată! Subiect: ”Bucătarul junior”

Perioada de desfășurare a concursului: 1 – 20 mai 2020.

La concursul care se desfășoară exclusiv online, pot participa copii din țară și străinătate, nu doar din Carei!

Din păcate, există unele sate în care încă mai este o problemă  accesul la internet așa că de acolo  nu pot ajunge imagini  live pentru concurs.

Lasati un comentariu