Dan Zeicu a fost numit director executiv al DSVSA Satu Mare

• publicat la: 29 mai 2020
Dan Zeicu a fost numit director executiv al DSVSA Satu Mare

Prefectul Radu Bud a participat azi la instalarea noului director executiv al Direcției Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, Dan Nicolae Zeicu, după ce postul a devenit vacant urmare a detașării fostului director Nicolae Dumuța în interesul serviciului.

Dan Nicolae Zeicu este director adjunct al Direcției Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare și a fost numit în funcția de director executiv al DSVSA Satu Mare prin ordinul Autorității Naționale Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din data de 28.05.2020.

Pentru cei cu memoria scurtă, le aducem aminte că fiecare guvernare a numit în teritoriu ca șefi de instituții persoane din cadrul partidului. Nu a făcut excepție nici numirea de la ANIF din perioada guvernării PSD și nici de la alte instituții. Nu doar guvernanții sunt cei care pun pe primul plan politicul ci chiar  și aleșii locali, cazul de la Carei fiind unul dintre cele mai reprezentative  în acest sens, primarul Kovacs afirmând că nu face capelă mortuară la Ianculești decât dacă cer consilierii PSD.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2014/08/sarabanda-schimbarilor-in-invatamant-alt-inspectoralti-directori.html

https://www.buletindecarei.ro/2014/12/trafic-de-influenta-la-careicapela-mortuara-contra-voturiepisodul-2capela-fac-daca-cer-consilierii-psd.html

https://www.buletindecarei.ro/2014/11/primarul-propune-capela-mortuara-contra-voturi-totul-sta-in-alegerea-voastra.html


Lasati un comentariu