Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Satu Mare caută director

• publicat la: 18 ianuarie 2011
Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Satu Mare caută director

In cursul lunii viitoare, Agenția Națională a Funcționarilor Publici va organiza  concurs pentru ocuparea funcției publice de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, post ocupat momentan de către Florin Gal.

Deasemena , se va organiza concurs şi pentru ocuparea postului de director executiv adjunct. Concursul se va desfăşura in data de 16 februarie 2011, respectiv 18 februarie pentru interviu.

Pentru postul de director executiv concursul va avea loc in data de 15 februarie, proba scrisă  ,respectiv  17 februarie 2011 , interviul.

In termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici se pot depune dosarele de inscriere la concurs. Candidatii trebuie să aibă  studii universitare cu  licenţă , respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de  minim 3 ani  precum şi  cunoştinţe de operare pe calculator.

redactia

comentarii

de MOS NICOLAE la 19 ianuarie 2011 - 08:17

Nu trebuie nici o Diploma, nu are nici FUNERIU.

Lasati un comentariu